A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ З ЕПІДСИТУАЦІЇ ТА ВАКЦИНАЦІЇ ВІД COVID-19

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ З ЕПІДСИТУАЦІЇ ТА ВАКЦИНАЦІЇ ВІД COVID-19

За даними КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської міської ради, 13 серпня обстежено способом ПЛР 3 пацієнти з підозрою на COVID-19 (позитивних немає) та швидкими тестами 2 особи (усі негативні).

15:59 13.08.2021

ЗАВДЯКИ СПІВПРАЦІ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ПІДПРИЄМЦЯ ВІДКРИТО ДИТЯЧИЙ РОЗВАЖАЛЬНИЙ ЦЕНТР

ЗАВДЯКИ СПІВПРАЦІ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ПІДПРИЄМЦЯ ВІДКРИТО ДИТЯЧИЙ РОЗВАЖАЛЬНИЙ ЦЕНТР

На другому поверсі  КЗ «Городищенський центр дозвілля і кіно» відкрили  дитячий розважальний центр «Kids Play». Жителі громади переймалися тим, припинив діяльність розважальний центр «Мушка», в якого закінчився строк договору оренди, а участь в електронному аукціоні через майданчик «Прозорро» підприємець не взяв.

09:51 12.08.2021

РИТУАЛЬНА БРИГАДА КП «КОМУНАЛЬНИК» НАВОДИТЬ ЛАД НА КЛАДОВИЩАХ МІСТА

РИТУАЛЬНА БРИГАДА КП «КОМУНАЛЬНИК» НАВОДИТЬ ЛАД НА КЛАДОВИЩАХ МІСТА

11 серпня працівники ритуальної  бригади КП "Комунальник" Городищенської міської ради займалися прибиранням цвинтаря (Грицаєве). Зокрема, очистили від дикої рослинності: дерев'янистих чагарників і невеликих дерев, пообрізали мертве гілля. Також покосили високу траву.

08:45 12.08.2021

ЯКЩО НЕ ПІДПИСАЛИ ДЕКЛАРАЦІЮ З ЛІКАРЕМ, АЛЕ  БАЖАЄТЕ ВАКЦИНУВАТИСЯ

ЯКЩО НЕ ПІДПИСАЛИ ДЕКЛАРАЦІЮ З ЛІКАРЕМ, АЛЕ БАЖАЄТЕ ВАКЦИНУВАТИСЯ

Якщо з якихось причин ви не підписали декларацію із сімейним лікарем, це не означає, що не зможете пройти щеплення від COVID-19.  Шановні жителі територіальної громади, звертайтеся в реєстратуру, яка знаходиться на першому поверсі КНП «Городищенське медичне об’єднання»  (м. Городище, вул. Гагаріна, 24) або за телефонами (097)705-53-64 та (097) 705-54-02. Так ви не лише дізнаєтеся про наявність вакцин, а й записатися на щеплення. Вас зареєструють, а потім запросять на вакцинацію.

12:51 11.08.2021

ВІДКРИТО НОВИЙ СЕРВІСНИЙ  ЦЕНТР МВС

ВІДКРИТО НОВИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР МВС

10 серпня міський голова Володимир Мирошник взяв участь у відкритті сервісного центру МВС сучасного зразка в м. Корсуні-Шевченківському та презентації нових онлайн-сервісів.

10:31 11.08.2021

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ З ЕПІДСИТУАЦІЇ ТА ВАКЦИНАЦІЇ ВІД COVID-19

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ З ЕПІДСИТУАЦІЇ ТА ВАКЦИНАЦІЇ ВІД COVID-19

За даними КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської міської ради, 10 серпня обстежено способом ПЛР 5 пацієнтів із підозрою на COVID-19 (2 позитивні результати) та швидкими тестами 4 особи (усі негативні).

16:28 10.08.2021

СКАЖЕМО «НІ» ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ

СКАЖЕМО «НІ» ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ

9 серпня міський голова Володимир Мирошник, заступник директора КЗ «Городищенський ЦНСП» Городищенської міської ради Юлія Бенюх разом з головним бухгалтером Вікторією Бондаренко стали учасниками онлайн-наради, яка проходила в Черкаській ОДА за ініціативи Міністерства соціальної політики спільно з Першою леді Оленою Зеленською. У робочій зустрічі також взяли участь Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, дружина Президента України Олена Зеленська, керівники міністерств, відомств, представників посольств, громадськості та міжнародних організацій. Мета – консолідація зусиль органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, зокрема міжнародних, у сфері боротьби з домашнім насильством та/або насильством за ознакою статі та моніторинг підвищення рівня надання допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі на місцевому рівні завдяки розширенню мережі спеціалізованих служб підтримки для таких осіб. Це стало можливим завдяки розпорядженню Кабінету Міністрів України від 30 червня 2021 року № 696-р «Про затвердження розподілу обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та / або насильства за ознакою статі, у 2021 році». Тепер на порядку денному – освоєння коштів на реалізацію цього масштабного проєкту.

16:26 10.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь