A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВАКЦИНАЦІЯ: ОБЕРІТЬ ЖИТТЯ

ВАКЦИНАЦІЯ: ОБЕРІТЬ ЖИТТЯ

Нині точиться чимало суперечок на тему вакцинації від COVID-19: одні вирушають до медичних закладів, щоб запобігти захворюванню, інші категорично відмовляються проходити щеплення. Звичайно, можна зрозуміти громадян, які мають в анамнезі хронічні захворювання чи за рекомендацією лікаря їм протиказана вакцинація. Але свідомо ставити підзагрозу себе, членів родини – ризик величезний.

10:14 10.08.2021

ПОХОВАННЯ: РОЗСТАВИМО КРАПКИ НАД «І»

ПОХОВАННЯ: РОЗСТАВИМО КРАПКИ НАД «І»

Нещодавно соціальну мережу Фейсбук сколихнула публікація, в якій автор стверджував, що в Городищі ціна за викопування могили сягає 3700 грн. Повідомляємо, що відповідно до рішення виконавчого комітету №65 від 02.04.2021 «Про затвердження тарифу Комунального підприємства «Комунальник», викопування могили ручним способом, винесення з будинку, опускання труни з тілом померлого в могилу, її закопування, формування намогильного насипу становить 2745 грн. Ціна встановлена офіційно і залишається незмінною.

10:12 10.08.2021

БРИГАДІ БЛАГОУСТРОЮ ЩОДНЯ ВИСТАЧАЄ РОБОТИ

БРИГАДІ БЛАГОУСТРОЮ ЩОДНЯ ВИСТАЧАЄ РОБОТИ

Бригада благоустрою Городищенської міської ради не може похизуватися чисельністю, але працює на совість. Кожного дня знаходиться робота для цих невтомних трудівників. От сьогодні, наприклад, косили траву на стадіоні «Цукровик» та Пагорбі Слави, вивозили сміття з урн міста, жінки – пололи клумби на центральній площі Городища.

15:24 09.08.2021

РЕМОНТУЮТЬ ВУЛИЦІ ЗЕЛЕНУ ТА МАНІЖУ

РЕМОНТУЮТЬ ВУЛИЦІ ЗЕЛЕНУ ТА МАНІЖУ

Незважаючи на вихідний день, на вулицях міста кипить робота. Доки дозволяють погодні умови, дорожники намагаються зробити якомога більше. Із 16 серпня, за прогнозами синоптиків, до нас прийдуть дощі із грозами,тож баритися і відкладати на потім таку важливу справу, як ремонт дорожнього покриття, не варто.

17:15 07.08.2021

«Моє Цвіткове, в серці ти єдине! Тут народилась, тут зростала я.  Де б не була -  до тебе думка лине, моє Цвіткове, доленько моя!»

«Моє Цвіткове, в серці ти єдине! Тут народилась, тут зростала я. Де б не була - до тебе думка лине, моє Цвіткове, доленько моя!»

Учора у Цвітковому святкували День селища. Цього року для населеного пункту стали знаменними дві дати – 145 років станції та 60 літ від офіційної появи селища на карті.

16:11 07.08.2021

COVID-19: ОПЕРАТИВНІ ДАНІ З ВАКЦИНАЦІЇ ТА ВИЯЛЕННЯ ХВОРИХ

COVID-19: ОПЕРАТИВНІ ДАНІ З ВАКЦИНАЦІЇ ТА ВИЯЛЕННЯ ХВОРИХ

Станом на 6 серпня КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської міської ради вакциновано 97 пацієнтів при запланованих 219 осіб (44,3%): м. Городище – 36, смт Цвіткове – 15, с. Хлистунівка – 6, с. Вербівка – 28, смт Вільшана – 12.

15:51 06.08.2021

ГОЛОВА ОСГ ІЗ ВЕРБІВКИ ПОДАРУВАВ 2 ТОННИ КАПУСТИ

ГОЛОВА ОСГ ІЗ ВЕРБІВКИ ПОДАРУВАВ 2 ТОННИ КАПУСТИ

Добрими справами славиться людина. Щира й щедра душа вимірюється не статками, а вчинками. Так,сьогодні голова особистого селянського господарства Олександр Клименко з Вербівки передав частину власноруч вирощеного врожаю капусти закладам дошкільної освіти та КНП «Городищенське медичне об’єднання».

15:36 06.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь