Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі Городищенської територіальної громади та гості запрошуємо Вас на свято ДЕНЬ СЕЛИЩА  ЦВІТКОВЕ

Шановні жителі Городищенської територіальної громади та гості запрошуємо Вас на свято ДЕНЬ СЕЛИЩА ЦВІТКОВЕ

Шановні жителі Городищенської територіальної  громади та гості запрошуємо Вас на свято ДЕНЬ СЕЛИЩА ЦВІТКОВЕ яке відбудеться 6 серпня 2021 року. На Вас чекає розважальна програма та спотривні змагання, а для найменших жителів - атракціони. Чекаємо на Вас.

16:09 02.08.2021

ШТАМ «ДЕЛЬТА» ПРОГРЕСУЄ

ШТАМ «ДЕЛЬТА» ПРОГРЕСУЄ

За даними КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської міської ради, за тиждень, із 24 липня по 1серпня 2021 року, обстежено 93 пацієнти з підозрою на COVID-19, із них 11 осіб отримали позитивний результат (14 %).

15:37 02.08.2021

РЕМОНТУЮТЬ ВУЛИЦЮ ГАГАРІНА

РЕМОНТУЮТЬ ВУЛИЦЮ ГАГАРІНА

Триває ямковий ремонт доріг Городищенської територіальної громади. У понеділок настала черга вулиці Гагаріна. Працівники МП «Прометей» використовують наявне професійне обладнання та технічні засоби, щоб виконати роботи у визначені строки і з дотриманням вимог щодо якості.

14:57 02.08.2021

ТРИВАЄ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ СТАДІОНУ ФОСК «КОЛОС»

ТРИВАЄ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ СТАДІОНУ ФОСК «КОЛОС»

У Городищенській територіальній громаді цими вихідними кипить робота.  Семимильними кроками реалізують проєкт «Капітальний ремонт спортивних майданчиків та легкоатлетичних доріжок стадіону ФОСК «Колос» по вул. 1-го Травня, 25а, м. Городище Черкаської області». У суботу на об’єкті побували міський голова Володимир Мирошник із першим заступником Олександром Бібою. Вони оглянули фронт виконаних робіт та поспілкувалися із представниками підрядника.

16:16 31.07.2021

ЯКІСТЬ ЯМКОВОГО РЕМОНТУ – ПІД КОНТРОЛЕМ

ЯКІСТЬ ЯМКОВОГО РЕМОНТУ – ПІД КОНТРОЛЕМ

Незважаючи на вихідний день, МП «Прометей» проводить поточний ямковий ремонт вул. Індустріальної  м. Городища. Користуються сприятливими погодними умовами, кожною погожою дниною, адже дороги територіальної громади і так довго були заручниками непростої ситуації.

16:11 31.07.2021

ПІДТРИМУЙТЕ ЧИСТОТУ БІЛЯ ДОМОВОЛОДІНЬ

ПІДТРИМУЙТЕ ЧИСТОТУ БІЛЯ ДОМОВОЛОДІНЬ

Більшість жителів громади розуміють важливість чистоти й пильно стежать, настільки ретельно займається питаннями благоустрою Городищенська міська рада. Є в територіальній громаді двори, наче писанки: чисто і у дворі, і прилегла територія, буяють квітники, милуючи око перехожих та будучи предметом гордощів господинь. Але трапляються громадяни, як-от у Городищі, яким ні закони не писані, ні совість вчасно не підкаже вчинити правильно.

18:09 29.07.2021

МУЗЕЇ ПРИЙМАТИМУТЬ ВІДВІДУВАЧІВ І У ВИХІДНІ

МУЗЕЇ ПРИЙМАТИМУТЬ ВІДВІДУВАЧІВ І У ВИХІДНІ

Пандемія змусила всіх шукати можливості для надання послуг в режимі онлайн, використовувати всі засоби для максимальної доступності послуг. Не повинні залишатися осторонь і музейні заклади Городищенської територіальної громади.

13:47 29.07.2021

НА СТАДІОНІ ФОСК «КОЛОС» РОЗПОЧАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ

НА СТАДІОНІ ФОСК «КОЛОС» РОЗПОЧАЛИ РЕМОНТНІ РОБОТИ

Розпочали роботи з реалізації  проєкту «Капітальний ремонт спортивних майданчиків та легкоатлетичних доріжок стадіону ФОСК «Колос» по вул. 1-го Травня, 25а, м. Городище Черкаської області». Підрядник, ТОВ Фірма «РАСАВА» (директор Василь Кірічек), підійшов до справи предметно, із наміром якісно виконати заплановане. Станом на 29 липня, роботи виконані на 8%.

12:44 29.07.2021

ВОДОСКИДНА СПОРУДА «ЗАРІЧНА ГРЕБЛЯ» ПЕРЕБУВАЄ В АВАРІЙНОМУ СТАНІ

ВОДОСКИДНА СПОРУДА «ЗАРІЧНА ГРЕБЛЯ» ПЕРЕБУВАЄ В АВАРІЙНОМУ СТАНІ

На території Городищенської територіальної громади обліковано близько 70 гідроспоруд, це, зокрема водорозливні греблі, греблі з шахтним, щитовим та відкритим щитовим типом водоспуску, а також шлюзи-регулятори, що регулюють рівень води в  річці Вільшанці.

14:25 28.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь