Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

РЕМОНТУЮТЬ ВУЛИЦІ ЗЕЛЕНУ ТА МАНІЖУ

РЕМОНТУЮТЬ ВУЛИЦІ ЗЕЛЕНУ ТА МАНІЖУ

Незважаючи на вихідний день, на вулицях міста кипить робота. Доки дозволяють погодні умови, дорожники намагаються зробити якомога більше. Із 16 серпня, за прогнозами синоптиків, до нас прийдуть дощі із грозами,тож баритися і відкладати на потім таку важливу справу, як ремонт дорожнього покриття, не варто.

17:15 07.08.2021

«Моє Цвіткове, в серці ти єдине! Тут народилась, тут зростала я.  Де б не була -  до тебе думка лине, моє Цвіткове, доленько моя!»

«Моє Цвіткове, в серці ти єдине! Тут народилась, тут зростала я. Де б не була - до тебе думка лине, моє Цвіткове, доленько моя!»

Учора у Цвітковому святкували День селища. Цього року для населеного пункту стали знаменними дві дати – 145 років станції та 60 літ від офіційної появи селища на карті.

16:11 07.08.2021

COVID-19: ОПЕРАТИВНІ ДАНІ З ВАКЦИНАЦІЇ ТА ВИЯЛЕННЯ ХВОРИХ

COVID-19: ОПЕРАТИВНІ ДАНІ З ВАКЦИНАЦІЇ ТА ВИЯЛЕННЯ ХВОРИХ

Станом на 6 серпня КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської міської ради вакциновано 97 пацієнтів при запланованих 219 осіб (44,3%): м. Городище – 36, смт Цвіткове – 15, с. Хлистунівка – 6, с. Вербівка – 28, смт Вільшана – 12.

15:51 06.08.2021

ГОЛОВА ОСГ ІЗ ВЕРБІВКИ ПОДАРУВАВ 2 ТОННИ КАПУСТИ

ГОЛОВА ОСГ ІЗ ВЕРБІВКИ ПОДАРУВАВ 2 ТОННИ КАПУСТИ

Добрими справами славиться людина. Щира й щедра душа вимірюється не статками, а вчинками. Так,сьогодні голова особистого селянського господарства Олександр Клименко з Вербівки передав частину власноруч вирощеного врожаю капусти закладам дошкільної освіти та КНП «Городищенське медичне об’єднання».

15:36 06.08.2021

МІНІНФРАСТРУКТУРИ ВІДМОВИЛО У ПРИЄДНАННЯ ВУЛИЦЬ ГРОМАДИ ДО ПЕРЕЛІКУ ДОРІГ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ

МІНІНФРАСТРУКТУРИ ВІДМОВИЛО У ПРИЄДНАННЯ ВУЛИЦЬ ГРОМАДИ ДО ПЕРЕЛІКУ ДОРІГ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ

26 червня цього року Городищенська міська рада надіслала листа Міністерству інфраструктури України щодо можливості передачі ділянок вулиць і доріг територіальної громади, які суміщаються з автомобільними дорогами загального користування державного значення  Т-24-1 Городище – Шпола – Новоукраїнка – Бобринець – Устинівка та Т-24-08 Шевченкове – Городище/Н-16/ у державну власність, до сфери управління Укравтодору.

15:35 06.08.2021

СКОСИЛИ ТРАВУ НА БЕРЕЗІ ВІЛЬШАНКИ

СКОСИЛИ ТРАВУ НА БЕРЕЗІ ВІЛЬШАНКИ

Сьогодні техніка КП «Комунальник» вийшла на своєрідну передову. Два трактори косили сумнозвісний берег р. Вільшанки, який був на слуху у всієї громади. Навесні ТОВ «Черкаси – Дніпро Агро» на добровільних засадах засіяло переорану частину, де до цього роками розкошувала амброзія, люцерною.  Нині там, на жаль, але прогнозовано зійшла не лише кормова культура, а й бур’яни. Тому техніка «Комунальника» зробила перший покіс, аби на другий піднялася та вкорінилася люцерна. Також викосили ділянку, яку помилково пропустили і де росла карантинна рослина – амброзія. Таким чином її підготували до дискування і подальшого посіву.

18:14 05.08.2021

Шановні жителі Городищенської територіальної громади та гості, запрошуємо вас на свято "ДЕНЬ СЕЛА ДИРДИН"

Шановні жителі Городищенської територіальної громади та гості, запрошуємо вас на свято "ДЕНЬ СЕЛА ДИРДИН"

Шановні жителі Городищенської територіальної  громади та гості, запрошуємо вас на свято "ДЕНЬ СЕЛА ДИРДИН", яке відбудеться 9 серпня 2021 року. На Вас чекає розважальна програма та спотривні змагання, а для найменших жителів - атракціони. Чекаємо на Вас.

18:13 05.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь