Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сесія міської ради

Сесія міської ради

25 травня 2021 року о 10-00 год. в адмінприміщенні Городищенської міської ради за адресою: м.Городище, пл.Миру, 8 (зал засідань) відбудеться сьома чергова сесія восьмого скликання Городищенської міської ради.

19:09 14.05.2021

УВАГА! ГОРОДИЩЕНСЬКА ФІЛІЯ "ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО" ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО ПЛАНОВЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

УВАГА! ГОРОДИЩЕНСЬКА ФІЛІЯ "ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО" ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО ПЛАНОВЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

14 травня у м.ГОРОДИЩЕ з 8.30 - 12.00 - вул. Г.Чорнобиля (р-н Залізничного вокзалу) з 8.30 - 13.00 - вул. Покровська (від "Провалля" до стадіону "Цукровик") з 13.00 - 15.00 - вул. Марковського - вул. Дорошенка - вул. Маресьєва  

18:19 13.05.2021

12 ТРАВНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ

12 ТРАВНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ

Медичних сестер КНП «Городищенське ОМ» Городищенської міської ради привітали з професійним святом 12 травня Україна і світ відзначає Всесвітній день медичних сестер. Напередодні свята заступник міського голови Андрій Оверченко спільно з директором КНП «Городищенське ОМ» Городищенської міської Віталієм Гейком привітали медичних сестер закладу з професійним святом.  

15:56 11.05.2021

9 ТРАВНЯ -ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ

9 ТРАВНЯ -ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ

Ніхто не забутий. На полі ніхто не згорів: Солдатські портрети На вишитих крилах пливуть… І доки є пам'ять в людей, І живуть матері, Допоти й сини, що спіткнулись об кулі, Живі!  

11:15 09.05.2021

8 ТРАНЯ - ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

8 ТРАНЯ - ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

Ми знову прийдемо до вічного вогню, рокам ніколи пам'яті не стерти Про тих, хто пережив страшну війну, і тих, хто залишивсь в обіймах смерті. 8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення. Цього дня у Городищі відбулася мистецька акція "ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ". Учасники заходу вшанували пам'ять про полеглих у Другій світовій війні та на Сході нашої держави та ходою пам’яті з запаленими лампадками пройшли до Обеліску Слави.

07:13 09.05.2021

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В АУКЦІОНІ

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В АУКЦІОНІ

Сектором культури Городищенської міської ради через електронну систему продажі Prozorro опублікувано інформацію про потенційний об’єкт оренди за адресою м.Городище вул. Миру, 105, а саме частина фойє другого поверху Комунального закладу «Городищенський центр дозвілля і кіно» Городищенської міської ради та викладено оголошення про проведення електронного аукціону.  ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В АУКЦІОНІ

22:02 07.05.2021

Шановні городищани!

Шановні городищани!

Запрошуємо Вас прийняти участь в заходах з нагоди вшанування пам’яті воїнів-визволителів Другої Світової війни. Прохання: дотримуватися протиепідемічних норм

14:25 05.05.2021

"Збережемо бджіл"

"Збережемо бджіл"

З початком весняно - польових робіт сільгосптоваровиробники широко застосовують отрутохімікати для обробки посівів. Юридичні та фізичні особи які застосовують засоби захисту рослин зобов’язані дотримуватися діючих нормативно-правових актів, що передбачають охорону бджіл від отруєння. В минулому році у зв’язку із порушеннями при масовому застосуванні на посівних площах сільськогосподарських рослин пестицидів, почастішали випадки отруєння та загибелі бджіл.

16:01 29.04.2021

ЗАСТОСОВУЄМО ПЕСТИЦИДИ ПРАВИЛЬНО

ЗАСТОСОВУЄМО ПЕСТИЦИДИ ПРАВИЛЬНО

В останні роки почастішали випадки звернень населення із приводу порушення правил застосування пестицидів та агрохімікатів окремими фермерами, товариствами, громадянами. Відтак існує чимало правових ризиків, із якими мають справу у своїй діяльності як сільськогосподарські підприємства, так і фермерські господарства, здійснюючи хімічну обробку угідь. Технологічні регламенти вирощування польових культур, плодових насаджень передбачають обов'язкове застосування хімічних та біологічних засобів захисту рослин до 2-8 разів на сезон. Безпосереднє сусідство земельних ділянок із вирощуванням городніх культур та садків при обробці останніх призводить до забруднення як городів, так і території житлової забудови, що негативно впливає на умови проживання людей. Практика показує, що в умовах населених місць, як правило, неможливо витримати необхідний санітарний розрив при використанні навіть простих механічних засобів обробки дерев. Зокрема, недотримуються вимоги санітарних норм щодо часу проведення обробки, попередження населення про проведення обробки полів, дерев, використання препаратів невідомого походження. На полях, що безпосередньо межують із населеними пунктами, рекомендовано застосовувати не гербіциди, а механічні обробітки від бур'янів, які нешкідливі для людей.

15:42 29.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь