Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

Весна – пора масштабних прибирань

Весна – пора масштабних прибирань

Весна – пора масштабних прибирань в оселі та на вулиці, і найбільше клопоту мають власники приватних будинків. Чи повинні вони наводити лад ще й на території, яка знаходиться за межами їх земельної ділянки?  

13:03 29.04.2021

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ» ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ» ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Колектив Городищенського сектору Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області долучилися до Всеукраїнській акції «За чисте довкілля», провівши прибирання зони відпочинку на "Кочерженій горі", під їзди до неї та прибирежну смугу ставу "Кирпичний".  

11:22 29.04.2021

АМУ презентує добірку відповідей на проблемні питання громад щодо законопроєкту про старост

АМУ презентує добірку відповідей на проблемні питання громад щодо законопроєкту про старост

Асоціація міст України з метою надання практичної допомоги громадам зібрала проблемні питання, які їх турбують у зв’язку з прийняттям Верховною Радою України Проєкту Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку інституту старост» (№4535), та підготувала відповіді і роз’яснення.

09:27 29.04.2021

Прибирання кладовищ

Прибирання кладовищ

Напередодні поминальних днів Городищенською міською радою ведуться роботи по покращенню благоустрою кладовищ. Щоб прибрати та вивезти сміття було докладено багато зусиль. Різниця між тим, як виглядали кладовища до прибирання і зараз, досить разюча.  

19:05 27.04.2021

Шановні батьки та діти Городищенської громади!

Шановні батьки та діти Городищенської громади!

      Виконавчим комітетом Городищенської міської ради приймаються попередні заявки на оздоровлення протягом літньо-осіннього періоду 2021 року в Міжнародному Дитячому Центрі „Артек” м. Київ та Українському Дитячому Центрі „Молода гвардія” м. Одеса дітей соціально-незахищених та пільгових категорій, а також талановитих та обдарованих дітей громади віком від 7 до 18 років.       Путівки до ДПУ „МДЦ „Артек” і ДП „УДЦ „Молода гвардія”, придбані за рахунок бюджетних коштів, надаються безоплатно або із частковою оплатою в розмірі 20, 30 чи 50 відсотків вартості путівки, яка вноситься батьками (особами, які їх замінюють). Детальну інформацію можна отримати за телефоном 098-396-33-36.

18:57 27.04.2021

У Городищі  вшанували пам’ять постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС

У Городищі вшанували пам’ять постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС

 26 квітня 1986 року на Чорнобильській атомній електростанції сталася найжахливіша за всю історію ядерної енергетики аварія.На четвертому енергоблоці електростанції прогримів потужний вибух, який повністю зруйнував реактор і в довкілля було викинуто велику кількість радіоактивних речовин. Тисячі загиблих, тисячі тих, хто ліквідовував наслідки аварії, втратили своє здоров’я — така страшна ціна Чорнобильської трагедії. Ось уже 35 років біль і тривога Чорнобиля залишається в наших серцях. Ці відчуття змушують кожного зупинитись і озирнутись в той страшний 1986-й.

14:16 26.04.2021

День пам’яті Чорнобильської трагедії

День пам’яті Чорнобильської трагедії

З метою належного вшанування в Україні пам'яті жертв техногенної катастрофи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Президентом України 9 грудня 2020 року видано Указ №556 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення екологічної безпеки та підготовку заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи». З огляду на зміст цього акта Глави держави Городищенською територіальною громадою з нагоди належного вшанування пам'яті жертв Чорнобильської трагедії та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з нагоди відзначення 35-х роковин Чорнобильської катастрофи 26 квітня о 10.00 год. відбудеться мітинг «Вшануємо Героїв Чорнобиля» біля пам’ятного знаку ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Згадана вище церемонія та заплановані заходи будуть проведені із суворим дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних заходів.

10:24 26.04.2021

«Великоднє мереживо»

«Великоднє мереживо»

Щорічно, напередодні свята Воскресіння Христового, в Городищенському міському Палаці культури традиційно проводиться народознавча виставка «Великоднє мереживо». Цього річ, в зв’язку з карантинними обмеженнями, виставка проходиться дистанційно. До створення виставки долучилися усі клубні установи Городищенської громади та Городищенський будинок дитячої та юнацької творчості які представили роботи майстрів Городищини та талановитої молоді. Запрошуємо Вас до перегляду Пасхальної експозиції!

16:26 22.04.2021

НОВИЙ  ЦНАП ВІДКРИВСЯ У ГОРОДИЩЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ

НОВИЙ ЦНАП ВІДКРИВСЯ У ГОРОДИЩЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ

Децентралізація внесла  зміни в розвиток  наших сіл, селищ та міст. Громади отримали права та ресурси для покращення доброту населення, в тому числі покращення надання адміністративних послуг. Городищенська територіальна громада  скористалися цим та вже сьогодні має сучасний Центр надання адміністративних послуг.

21:04 19.04.2021

УВАГА! ГОРОДИЩЕНСЬКА ФІЛІЯ "ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО" ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО ПЛАНОВЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ 20 квітня у м.ГОРОДИЩЕ

УВАГА! ГОРОДИЩЕНСЬКА ФІЛІЯ "ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО" ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО ПЛАНОВЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ 20 квітня у м.ГОРОДИЩЕ

20 квітня у м.ГОРОДИЩЕ з 8.30 - 10.30 год. - вул. Індустріальний - пров. Театральний - пров. Робочий з 9.30 - 11.00 год. - вул. Покровська (частково) - вул. Трипільська - вул. Жуківська з 11.00 - 16.00 год. - вул. Доватора - вул. Трипільська - вул. Комарова - пров. Комарова  

15:37 19.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь