Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

У ГОРОДИЩЕНСЬКОМУ ВІДДІЛЕННІ НАЦПОЛІЦІЇ НЕ БУДЕ ЧЕРГОВОЇ ЧАСТИНИ

Дата: 02.09.2021 19:55
Кількість переглядів: 490

У липні цього року реорганізація торкнулася  Городищенського відділу поліції №2 ЧРУП ГУНП в Черкаській області. Тепер зі складу підрозділу повністю виведено сектор поліцейської діяльності. Що це означає? Якщо говорити доступною мовою, у місцевому підрозділі Національно поліції не буде чергової частини, працюватимуть лише дільничні та патрульні. Із 35 працівників особового складу залишаються на службі лише 19. Відділення повністю переходить у підпорядкування відділу НП у Корсуні-Шевченківському, яке обслуговуватиме, зокрема, і Городищенську та Мліївську територіальні громади.

Як діяти громадянам, які хочуть звернутися до поліції, щоб написати заяву? Оскільки чергового у тій ролі, що ми звикли, не буде – лише особа, яка слідкуватиме за режимом обєкта, то до відділення йти не потрібно. Слід зателефонувати за номером 102 і повідомити про ситуацію, яка склалася. Поліцейські самі приїдуть до вас і складуть заяву.

Для населення нічого не зміниться: у Городищі працюватиме група реагування патрульної поліції, яка першою приїздитиме на місце події та доповідатиме по ситуацію.

Керівництво Городищенської міської ради було стурбована початком реорганізації, оскільки роботи поліцейським і так вистачає. Виникли побоювання із приводу погіршення криміногенної ситуації на території ТГ. 27 липня було надіслано листа за підписом першого заступника міського голови Олександра Біби на ім’я начальника Національної поліції України Ігоря Клименка, в якому висловили занепокоєння можливими наслідками таких кардинальних змін. У відповідь отримали пояснення, що відділення залишається і буде збережено його функціональність, а також запевнення, що буде забезпечено охорону прав та свобод людини, вживатимуть заходів із протидії злочинності  й підтримання публічної безпеки.Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь