Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про державну підтримку тваринництва у 2021 році Напрями та алгоритми надання підтримки сільськогосподарським товаровиробникам

Про державну підтримку тваринництва у 2021 році Напрями та алгоритми надання підтримки сільськогосподарським товаровиробникам

1) Відшкодування вартості закуплених племінних тварин, бджіл, сперми та ембріонів - надається юридичним особам та фізичним особам- підприємцям незалежно від організаційно-правової форми та форми власності за закуплені ними вітчизняні або імпортовані племінні тварини, бджоли, сперму та ембріони у розмірі - до 80 % вартості (без податку на додану вартість), але не більше ніж:  

12:42 01.06.2021

ТУРНІР  ПАМ'ЯТІ М.Д.МЕДВЕДЧУКА

ТУРНІР ПАМ'ЯТІ М.Д.МЕДВЕДЧУКА

27 травня на стадіоні ФОК «Колос» м.Городище відбувся футбольний турнір пам'яті Миколи Даниловича Медведчука. Микола Данилович був першим заступником голови Городищенської райдержадміністрації, за своє життя зробив багато добрих справ, зокрема, пропагував спорт й розвиток футболу на теренах городищини. Позмагатися за головний приз - перехідний кубок, прибули такі дитячі команди: ЛНЗ Лебедин, ФК Степанки, ДЮСШ Городище та ФК Шевченків Край Городище.  

17:14 28.05.2021

ПЛАН ЗАХОДІВ З  НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ГОРОДИЩЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ

ПЛАН ЗАХОДІВ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ГОРОДИЩЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ

1 червня 2021 року м. Городище - 11.00 год. Концертно-розважальна програма "Країна мрій - країна дитинства" (Літня естрада) - 12.00 год. Конкурсно-розважальна програма "Хай сонцю і квітам всміхаються діти!" (стадіон "Цукровик") - 18.00 год. Концертно-розважальна програма "Світ щасливого дитинства" (Літня естрада)  с.Валява - 16.00 год. Розважальна програма "Діти наше майбутнє" (Валявський центр культури і мистицетв ім.Д.В. Лисенка)  с.Калинівка - 11.00 год. Квест "Подорож казками" (Калинівський центр культури і дозвілля)  с.Ксаверове - 11.00 год. Розважально-пізнавальна програма "Дитинства мить незабутня" (Ксаверівський центр культури і дозвілля)  с. Петропавлівка - 12.00 год. Конкурсно-розважальна програма "Щасливі мелодії дитинства" (Петропавлівський центр культури і дозвілля)  с.Орловець - 11.00 год. Вітальна програма "Щасливе дитинство" (Орловецький центр культури і дозвілля") с.Хлистунівка - 14.00 год. Концертно-розважальна програма "Діти України - квіти України" (Хлистунівський центр культури і дозвілля)  смт. Цвіткове - 10.00 год. Концертно-розважальна програма "Дітям радість, дітям сонце, дітям мир і доброта!" (Цвітківський центр культури і дозвілля) с. Дирдин - 13.00 год. Радіо передача "Замріяне дитинство" (Дирдинський центр культури і дозвілля). ЗАПРОШУЄМО МАЛЕЧУ ТА БАТЬКІВ НА СВЯТКОВІ ЗАХОДИ

17:01 28.05.2021

ВІТАННЯ ПРИЙМАЛИ ВЕТЕРАНИ - ПРИКОРДОННИКИ

ВІТАННЯ ПРИЙМАЛИ ВЕТЕРАНИ - ПРИКОРДОННИКИ

28 травня у м.Городище відбулись урочисті заходи з нагоди Дня вшанування ветеранів та пенсіонерів Державної прикордонної служби України. Міський голова Володимир МИРОШНИК, голова районної організації ветеранів прикордонників Сергій ЧЕБОТАРЬОВ та голова районної організації ветеранів Сергій КАЮКІН привітали ветеранів та пенсіонерів прикордонної служби з професійним святом та побажали міцного здоров’я, довголіття та мирного неба.  

16:53 28.05.2021

Зареєстрували проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (№5546)

Зареєстрували проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (№5546)

Разом із колегами по парламенту зареєстрували проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (№5546). Йдеться про тимчасове включення програм загальнонаціонального багатоканального (цифрового) мовлення з використанням радіочастотного ресурсу до складу універсальної програмної послуги для забезпечення інформаційної безпеки населення в районі відсічі збройної агресії Російської Федерації.

16:51 28.05.2021

ДО УВАГИ ВОДІЇВ!

ДО УВАГИ ВОДІЇВ!

У зв’язку із незадовільним експлуатаційним станом мосту у м.Городище, що знаходиться по вулиці Кожедуба (район Городищенської філії «Черкасиобленерго»), рух транспортних засобів на період виконання ремонтних робіт мосту тимчасово ЗАБОРОНЕНО!

16:31 26.05.2021

СЕСІЯ ГОРОДИЩЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

СЕСІЯ ГОРОДИЩЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

25 травня відбулось засідання чергової 7 сесії Городищенської міської ради під головуванням міського голови Володимира МИРОШНИКА. У сесії взяли участь: 21 депутат 8 скликання, керівники структурних підрозділів Городищенської міської ради, керівники комунальних установ Городищенської міської ради, представники засобів масової інформації та жителі Городищенської територіальної громади.  

16:57 25.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь