Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

НА КООРДИНАЦІЙНІЙ НАРАДІ РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

Дата: 29.11.2021 12:04
Кількість переглядів: 397

29 листопада  міський голова Володимир Мирошник провів координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів міської ради.

         Про епідемічну ситуацію, спричинену короновірусною інфекцією COVID-19, станом на 28 листопада, та організацію і проведення вакцинації в населених пунктах Городищенської територіальної громади доповіла в.о. головного лікаря КНП «Городищенський ЦПМСД» Галина Задорожна.

Про стан підготовки проекту програми соціально-економічного розвитку Городищенської територіальної громади поінформував головний спеціаліст сектора містобудування та архітектури виконавчого комітету міської ради Олексій Атаманенко.

Із підсумками роботи комісії з питань погашення заборгованості із заробітної палати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці, дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення  виконкому міської ради присутніх ознайомила начальник фінансового управління, заступник голови комісії Наталія Насідка.

Про проведення інвентаризації та обліку нерухомого майна на території Городищенської громади та вжиття відповідних заходів щодо подальшого його використання на правах оренди доповів начальник відділу комунальної власності, житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Валентин Іваненко. 

 З усіх питань, які розглянули під час наради, було дано відповідні доручення.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь