A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання міського голови Володимира МИРОШНИКА з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку

Вітання міського голови Володимира МИРОШНИКА з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку

Cьогодні в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Історія свята розпочалася 16 листопада 1924 року, коли у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Відтоді журналісти та працівники сфери радіо відзначали цей день як професійне свято. Нині ж до них долучилися телевізійники, представники інтернет-ЗМІ. Цей день відзначають і фахівці зв’язку, що забезпечують роботу телефонних мереж та мереж Інтернет-зв’язку.

09:15 16.11.2021

Каталог „Buy from Cherkasy region“

Каталог „Buy from Cherkasy region“

З метою сприяння розвитку міжнародної торгівлі обласна державна адміністрація з 2018 року реалізує проект зі створення каталогу експортоорієнтованих підприємств Черкаської області „Buy from Cherkasyregion“.

14:57 15.11.2021

ЕПІДСИТУАЦІЯ – НА КОНТРОЛІ ВЛАДИ

ЕПІДСИТУАЦІЯ – НА КОНТРОЛІ ВЛАДИ

15 листопада заступник міського голови Андрій Оверченко провів координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів Городищенської міської ради. Андрій Володимирович наголосив, що наша громада нині знаходиться у «червоній» зоні за рівнем захворюваності на COVID-19 з усіма відповідними вимогами та обмеженнями.

12:40 15.11.2021

ЗА КРОК ВІД «ЧЕРВОНОЇ ЗОНИ»

ЗА КРОК ВІД «ЧЕРВОНОЇ ЗОНИ»

Україна на 5 місці у світі за кількістю нових випадків COVID-19  та 3 серед країн Європи. Також Україна на 3 місці серед країн світу за смертністю від COVID-19 і на 2 – серед європейських країн. 26488 нових випадків захворювання  зафіксовано в Україні станом на 5 листопада, із них 1654 дитини, а померло 793 особи. У Черкаській області за останню добу виявили 718 нових випадків коронавірусної інфекції. Із початку пандемії всього підтверджено випадків  в області  – 104620. Із лабораторно підтвердженим вірусом COVID-19 лікуються 13985 жителів області. На стаціонарному лікуванні на ковідних ліжках перебуває 1032 особи, дітей – 8. Зайнято апаратів  штучної вентиляції легень – 32. За весь час пандемії від вірусу у відділеннях померли 1653 особи.

08:01 09.11.2021

ОПАЛЕННЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ТА МЕДИЦИНИ ГРОМАДИ ЗНАХОДИТЬСЯ НА КОНТРОЛІ

ОПАЛЕННЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ТА МЕДИЦИНИ ГРОМАДИ ЗНАХОДИТЬСЯ НА КОНТРОЛІ

8 листопада міський голова Володимир Мирошник провів координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів Городищенської міської ради. Про епідемічну ситуацію, спричинену короновірусною інфекцією, станом на 7 листопада і проведення вакцинальної кампанії в населених пунктах громади поінформувала в.о. головного лікаря КНП «Городищенський ЦПМСД» Галина Задорожна. Також Галина Володимирівна доповіла про вирішення питання придбання твердого палива для опалення підпорядкованих структурних підрозділів в населених пунктах ТГ. Організація підготовки житлово-комунального господарства до роботи в зимовий період, готовність спецтехніки та заготівля протиожеледної суміші в КП «Комунальник» стала темою виступу начальника відділу комунальної власності ЖКГ та ЦЗ Валентина Іваненка. Про дотримання прав дітей у Городищенській територіальній громаді поінформувала начальник служби у справах дітей Оксана Кравченко. Головний спеціаліст відділу освіти  Олена Ніколаєнко доповіла про організацію теплопостачання  закладів освіти. Під час наради було дано ряд доручень, виконання яких знаходиться на контролі.

08:00 09.11.2021

Інформаційна кампанія “Місяць цифрової грамотності”  триватиме з 1 по 30 листопада 2021 року

Інформаційна кампанія “Місяць цифрової грамотності” триватиме з 1 по 30 листопада 2021 року

Інформуємо щодо дії  масштабної інформаційної кампанії “Місяць цифрової грамотності”, який триватиме з 1 по 30 листопада 2021 року. Дана ініціатива реалізується в межах проєкту Міністерства цифрової трансформації Дія.Цифрова освіта. Проєкт охоплює національний портал з розвитку цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта з понад 65 безоплатними освітніми серіалами та тестами на цифрову грамотність, а також розгалужену мережу з 6000 партнерських офлайн-хабів цифрової освіти.

18:06 04.11.2021

ПРОЕКТ «РУКА ДОПОМОГИ».

ПРОЕКТ «РУКА ДОПОМОГИ».

Пілотний проект "Рука допомоги", який реалізовувася Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку. Просимо їх поширити серед ваших читачів.

17:44 04.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь