A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

УСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Дата: 19.04.2022 11:38
Кількість переглядів: 435

КЗ «Городищенський центр надання соціальних послуг» Городищенської міської ради знаходиться в епіцентрі життя. Для працівників не в новинку допомагати громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах. Але такого масштабу, як під час російсько-української війни, ніколи не було. Із початку відкритого вторгнення агресора до закладу звернулися 400 сімей і близько тисячі осіб. Потреби в кожного різні, але здебільшого це засоби гігієни для дітей та дорослих, продукти харчування, суміші.

Основними та постійними партнерами Центру є Черкаський обласний центр соціальних служб (Людмила Пона) та Українська Християнська Церква (Веніамін Коваленко). Долучилися і ГО «Центр забезпечення військових в зоні АТО-Черкаси» (Світлана Воротило), ПСП «АФ «Шульц» (Олександр Лупашко), БФ «МХП – Громаді» (Тетяна Волочай), БО «Християнська служба допомоги» . Днями отримали відправлення від Васильківської міської територіальної громади та Васильківського НВК №4, які поділилися одягом, продуктами харчування, консервацією.

У Городищенську ТГ прибули без малого дві з половиною тисячі внутрішньо переміщених осіб – фактично цілий населений пункт людей, які залишилися без засобів до існування.

«Якщо трохи конкретизувати, то ГО «Центр забезпечення військових у зоні АТО-Черкаси» передали підгузки для дітей та дорослих, гігієнічні прокладки всіх розмірів, підліткові рюкзаки, дитяче харчування, пробіотики, продукти харчування, – розповіла директор Центру Людмила Буджерак. – До речі, нині до нас приїхали чимало малюків, які мають лактозну недостатність. Тому спеціальні суміші, які нам передали, допомагають не одній матусі налагодити харчування немовлят. Цікаво, що БФ «МХП – Громаді» передали не лише крупи, олію, макарони, цукор і консервацію, а й картоплю голландської селекції для їжі та посадки. Є сім’ї внутрішньо переміщених осіб, які планують залишитися в нас, тож активно починають господарювати. Олександр Лупашко та підприємці міста активно допомагають стаціонарному відділенню, де проживають літні люди. Про підтримку жителів громади, Черкаського обласного центру соціальних служб та Української Християнської Церкви інформуємо постійно – вони фактично першими підставили плече. Городищенська міська рада щиро вдячна кожному, хто надає посильну допомогу: організаціям, підприємцям, громадянам. Ви робите святу справу – допомагаєте людям, для котрих 24 лютого буття розділилося на страшні «до» і «після». Усі ми нині переживаємо непрості часи, але їх війна вирвала практично з корінням, позбавила домівок, роботи, рідних… Ми чудова нація – для нас немає чужого горя, ми стоїмо один за одного, підтримуємо, не даємо впасти духом, зневіритися, не втомлюємося повторювати, що все буде УКРАЇНА!»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь