Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

У ЄДНОСТІ – НАША СИЛА

Дата: 20.04.2022 11:05
Кількість переглядів: 542

Хоч до 24 лютого звучала інформація про можливий початок війни, але майже ніхто не вірив, що жорстока реальність постукає в наші двері. Ми готувалися, але масштаби трагедії наперед мало хто міг оцінити. Шокуючими були перші дні вторгнення агресора, який заходив із півночі та сходу, вражали обстріли, постійні повітряні тривоги, новини з Київщини, Харківщини, Маріуполя, Одеси… Але життя швидко змусило переформатуватися, і тут проявилася єдність нашої громади.

Ми щиро вдячні всім жителям Городищенської ТГ, які з першого дня війни відгукнулися на заклик, згуртувалися в одну мить. Відразу почали ділитися продуктами харчування із захисниками, долучилися до виготовлення тушонок та сухих пайків, плетіння маскувальних сіток. Незважаючи на найкраще продовольче становище в магазинах, коли ніхто не мав впевненості в завтрашньому дні, зносили їжу для внутрішньо переміщених осіб, надавали їм житло, переймалися проблемами й потребами людей, які опинилися далеко від дому. А чого варте облаштування блокпостів, їхнього захисту!

У цьому наша сила, адже все, що роблять жителі громади, свідчить про єдність, наслідком якої стане Велика ПЕРЕМОГА над ворогом. Єдиним цілим стали жителі сходу, заходу, півдня та півночі України. Для нас немає чужих трагедій та втрат, ми радіємо кожному звільненому настеленому пункту і схиляємо голову у скорботі за кожним загиблим.

Тож дякуємо жителям Городища та Набокового, Валяви та Петропавлівки, Дирдина та Хлистунівки, Ксаверового та Орловця, Цвіткового та Калинівки – усім, хто усвідомлює місію нашого народу, допомагає, відгукується, ділиться часто останнім. Низький вам уклін за щедрість української душі!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь