Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

КОЛЕКТИВУ КНП «Городищенське медичне об’єднання» Городищенської міської ради  ПРЕДСТАВЛЕНИЙ НОВИЙ ДИРЕКТОР

КОЛЕКТИВУ КНП «Городищенське медичне об’єднання» Городищенської міської ради ПРЕДСТАВЛЕНИЙ НОВИЙ ДИРЕКТОР

      15 березня 2021 року  новий директор КНП «Городищенське медичне об’єднання» Городищенської міської ради  ГЕЙКО Віталій приступив до виконання обов'язків керівника.

15:57 15.03.2021

Проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

10 березня в адміністративному будинку міської ради під головуванням міського голови Володимира МИРОШНИКА проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Городищенської міської ради,  на якому розглядалося питання про епідемічний стан на території Городищенської територіальної громади у зв’язку з спалахом коронавірусної інфекції у селі Валява.

15:33 11.03.2021

«Стартувало друге коло»

«Стартувало друге коло»

       На міні-футбольному майданчику зі штучним покриттям фізкультурно-оздоровчого спортивного комплексу «Колос» Городищенської міської ради розпочались ігри другого кола останнього Чемпіонату Городищенського району з міні-футболу сезону 2020-2021 років, які стартували восени минулого року. В той час як лідери змагань – ФК «Шевченків край» м. Городище пропускали цей тур в силу об’єктивних причин, їх найближчі переслідувачі – команди «Спортінг» с. Петропавлівка та ФК «Дирдин» свої матчі виграли і впритул наблизились до городищан, до максимуму загостривши спортивну інтригу. Тож найближчі матчі обіцяють бути надзвичайно цікавими та інтригуючими. А цієї неділі були зафіксовані наступні результати:

11:49 09.03.2021

«Перемоги юних футболістів»

«Перемоги юних футболістів»

       На базі фізкультурно-оздоровчого спортивного комплексу «Колос» Городищенської міської ради відбулися фінальні обласні змагання з міні-футболу серед юнаків 2006-2007 та 2008-2009 р.н. на першість обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України. В змаганнях взяли участь шість юнацьких команд з Городища, Лисянки, Катеринопіля та Христинівки. Запеклі спортивні баталії виявили найкращих та найвправніших юних футболістів області, які будуть представляти Черкащину навесні на всеукраїнському рівні.

11:43 09.03.2021

Проведено чергову сесію міської ради

Проведено чергову сесію міської ради

5 березня в залі засідань міської ради під головуванням міського голови Володимира МИРОШНИКА відбулася чергова сесія Городищенської міської ради. Участь у роботі сесії взяли секретар ради Павло ГОЛУБ, депутати міської ради, начальники управлінь, відділів міської ради, представники засобів масової інформації. До порядку денного чергової  сесії було внесено та прийнято 144 рішень.

19:05 05.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь