A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

НА КООРДИНАЦІЙНІЙ НАРАДІ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ВАКЦИНАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ЗЕМЛЯМИ ВОДНОГО ФОНДУ

Дата: 13.09.2021 10:08
Кількість переглядів: 322

13 вересня перший заступник міського голови Олександр Біба провів координаційну нараду у вигляді конструктивного діалогу з керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів Городищенської міської ради. Питання, які винесли на розгляд, викликали жваве обговорення, адже кожне з них було актуальним.

Про епідситуацію щодо рівня захворюваності на COVID-19 та хід вакцинальної кампанії поінформувала  в.о. головного лікаря КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської міської ради Галина Задорожна.

Пов’язаним із попереднім стало питання вакцинації працівників закладів освіти, з якого доповіла начальник відділу освіти Городищенської міської ради Наталія Жовталюк.

На порядку денному в галузі культури – переатестація народних аматорських колективів громади.  Про підготовку до цієї важливої події розповіла начальник сектора культури міської ради Наталія Салій.Фото без опису

Про стан виконання п.4 доручення міського голови за підсумками проведення  координаційної наради від 14.06.2021 року щодо відновлення роботи пожежних гідрантів доповів заступник директора КП «Комунальник» Олександр Клімов.

Питання обліку та розпорядження землями водного фонду Городищенської територіальної громади у своєму виступі порушив головний спеціаліст відділу земельних відносин, екології та раціонального природокористування Сергій Іваненко.

За підсумками координаційної наради керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету та виконавчих органів ради були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь