A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОТРИМАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

ОТРИМАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

У Городищенську громаду прибула гуманітарна допомога з Німеччини. По цінний вантаж з Городища своїм мікроавтобусом вирушив Олександр Корнієнко з Іваном Головащенком. Пальним допомогли всі, до кого зверталися, зокрема Олександр Лупашко та Іван Жуган, зібрали і гроші, аби заправлятися в дорозі. Кошти надали Віктор Гарагай, таксисти "Євролюкс" та інші небайдужі громадяни. Непростий маршрут не обійшовся без пригод, але місія, яку треба було виконати, додавала наснаги.

19:11 05.05.2022

Звертаємо увагу!

Звертаємо увагу!

З метою упередження завдання шкоди природі, працівники виконавчого комітету Городищенської міської ради приймають участь у боротьбі з браконьєрством в період весняно-літньої нерестової заборони на вилов водних біоресурсів на території Городищенської громади.

16:23 05.05.2022

СТАН ВИРОБНИЧОГО ТРАВМАТИЗМУ ЗА І КВАРТАЛ 2022 РОКУ

СТАН ВИРОБНИЧОГО ТРАВМАТИЗМУ ЗА І КВАРТАЛ 2022 РОКУ

           За І квартал 2022 року до Канівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Черкаській області надійшло та зареєстровано 65 повідомлень про нещасні випадки/гострі професійні захворювання (отруєння), із них 63 гострі професійні захворювання медичних працівників, 2 нещасні випадки з можливою інвалідністю.           

14:22 03.05.2022

УВАГА! Важлива інформація

УВАГА! Важлива інформація

01.05.2022 р. з 09.00 год. до 31.05.2022 р. 17.00 год. на переїзді 163 км пк10 по станції Городище (м.Городище) заплановано виконання робіт по вкладанню дорожніх плит на проїжджій частині автодороги по вулиці Кожедуба. З метою забезпечення безпеки руху поїздів та автотранспорту проїзд буде здійснюватися по одній полосі переїзду. Можливий об'їзд автотранспорту через шляхопровід 165 км. пк1 (через залізничний міст біля ставу "Гарячка")

10:44 30.04.2022

«ЧОРНОБИЛЬ –ПОПЕРЕДЖЕННЯ, НАБАТ!»

«ЧОРНОБИЛЬ –ПОПЕРЕДЖЕННЯ, НАБАТ!»

Сьогодні біля пам’ятного знаку «Чорнобиль» відбувся мітинг-реквієм із нагоди 36-ої річниці аварії на ЧАЕС. Розпочався захід із громадської ходи від площі Миру.

13:46 26.04.2022

ЗВІТУЄМОСЯ ПРО РУХ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

ЗВІТУЄМОСЯ ПРО РУХ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

Кількість внутрішньо переміщених осіб, які оселилися на Городищині, зросла до 2700 осіб. При цьому обсяги отриманої гуманітарної допомоги скоротилися: минулого тижня наші мінісклади поповнилися лише засобами гігієни і продуктами харчування, та й то в невеликій кількості.

14:13 25.04.2022

Важлива інформація

Важлива інформація

Безпекова ситуація у країні постійно змінюється. Ми аналізуємо дії ворога, його озвучені наміри. Тому задля вашої безпеки та запобігання можливим провокаціям у ніч на Великдень комендантська година на Черкащині все-таки діятиме, як і по всій країні: з 23.00 (суботи) до 5.00 (неділі). Нічні богослужіння у храмах можна буде дивитися онлайн по ТБ і в соцмережах. Освячення великодніх кошиків можливе опісля комендантської години і впродовж дня. Правоохоронці з військовими працюватимуть у посиленому режимі. Дотримуйтеся правил комендантської години та реагуйте на повітряні тривоги, як належить! А наші традиції сповна повернемо, вигнавши ворога!

14:06 22.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь