A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ наша держава сьогодні відзначає особливе свято – День Конституції України!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ наша держава сьогодні відзначає особливе свято – День Конституції України!

28 червня – знаковий день для українців, бо саме цього дня, 26 років тому, ми отримали основоположний документ найвищої юридичної сили: у ніч з 27 на 28 червня 1996 року депутати Верховної Ради від імені Українського народу ухвалили головний документ нашої держави – Конституцію України.

08:10 28.06.2022

ВШАНУВАЛИ ЖЕРТВ ВІЙНИ

ВШАНУВАЛИ ЖЕРТВ ВІЙНИ

Сьогодні на Пагорбі Слави відбувся мітинг із нагоди Дня вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Бойові дії забрали мільйони життів військових та мирних громадян. Були переконані, що нам, мудрим нащадкам, залишається лише прославляти подвиг захисників і схиляти голови у скорботі за невинно вбитими. Але, на жаль, і нині доводиться переживати втрати, події, які, були твердо переконані, ніколи не повторяться, адже уроки минулого болісні і трагічні.

15:54 22.06.2022

БЕЗПЕКА ЛЮБИТЬ ТИШУ

БЕЗПЕКА ЛЮБИТЬ ТИШУ

Останнім часом фейсбук просто полум'яніє дописами ряду наших земляків, які інакше, ніж провокацією не назвеш. Ми не знаємо, як розцінювати ці напади, котрі автори презентують як результати боротьби за правду. "Чию?" - так і хочеться запитати. Складається враження, що намагаються вивести з рівноваги, щоб ми виставили на загал те, про що заборонено не те що розповідати, а навіть думати, заради нашої безпеки. Керівництво громади довго намагалося не звертати уваги на океани бруду, якими нас із завидним завзяттям поливають жителі міста, проте навіть найбільшому терпінню є межа.

08:30 22.06.2022

ВІДБУЛАСЯ КООРДИНАЦІЙНА НАРАДА

ВІДБУЛАСЯ КООРДИНАЦІЙНА НАРАДА

20 червня міський голова Володимир Мирошник провів координаційну нараду виконавчого комітету міської ради за участю начальників структурних підрозділів, керівників комунальних організацій, закладів та підприємств.

15:58 20.06.2022

Медиків привітали з Днем медичного працівника

Медиків привітали з Днем медичного працівника

Напередодні професійного свята керуюча справами міської ради Оксана Сенецька від імені керівництва громади привітала медпрацівників КНП " Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги" та "Городищенське медичне об'єднання". На адресу представників однієї з найпочесніших у світі професій прозвучало багато щирих та вдячних слів. Також було вручено нагороди, які асоціюватимуть цьогорічне святкування Дня медичного працівника не лише з російсько-українською війну, а й із визнанням їхньої нелегкої праці.

16:14 17.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь