A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

Разом до ПЕРЕМОГИ!!!

Разом до ПЕРЕМОГИ!!!

Нещодавно, спільними зусиллями колективу та профспілкової організації КНП "Городищенський Цпмсд" Амбулаторія Сімейної Медицини було організовано допомогу нашим сміливим захисникам. Працівники зібрали  продукти харчування, консервацію, теплий одяг та інші необхідні речі. Профспілкова організація на чолі з Ольгою Джаловян  ініціювала та закупила різні солодощі (печиво, цукерки та інші смаколики) для наших Героїв. Все це було передано в добрі руки священника ПЦУ Михайла Негера, волонтера та благодійника, який постійно здійснює поїздки на передову та допомагає передавати необхідні речі нашим бійцям. Слава Україні!!! Слава нашим ГЕРОЯМ!!!

18:20 26.12.2022

Сьогодні відбулася позачергова сесія Городищенської міської ради.

Сьогодні відбулася позачергова сесія Городищенської міської ради.

Перед початком розгляду важливих питань, - а їх на порядку денному було двадцять вісім, - депутат Олена Набок передала міському голові Володимиру Мирошнику подяку за постійну допомогу від КНП "Черкаський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни".

14:00 21.12.2022

Застосовані спеціальні графіки аварійних відключень

Застосовані спеціальні графіки аварійних відключень

16 грудня з 08:10 за розпорядженням НЕК "Укренерго" у зв'язку з можливими ракетними обстрілами по енергооб'єктах країни застосовані спеціальні графіки аварійних відключень (Спец.ГАВ) у наступних відокремлених структурних підрозділах: Драбівська філія ВСП "Золотоніські енергетичні мережі" (повністю), Корсунь-Шевченківська філія ВСП "Черкаські енергетичні мережі" (частково), Кам'янська філія ВСП "Черкаські енергетичні мережі" (повністю), Чигиринська філія ВСП "Черкаські енергетичні мережі" (повністю), Жашківська філія ВСП "Уманські енергетичні мережі" (повністю), Смілянська філія ВСП "Смілянські енергетичні мережі" (повністю), ВСП "Звенигородські енергетичні мережі" (частково), Шполянська філія ВСП "Звенигородські енергетичні мережі" (частково).

08:52 16.12.2022

Оренда у Черкасах:  приміщення лабораторії у центрі міста

Оренда у Черкасах: приміщення лабораторії у центрі міста

27 грудня 2022 року запрошуємо взяти участь в онлайн-аукціоні з оренди приміщення 1-го поверху 5-поверхового корпусу-лабораторії, площею 92,1 м², яка обліковується на балансі Державного підприємства «Черкаський державний науково-дослідний інститут техніко-економічної інформації в хімічній промисловості».

16:11 15.12.2022

ПАМ’ЯТКА Що потрібно знати і як підготуватися до умов припинення централізованого водопостачання

ПАМ’ЯТКА Що потрібно знати і як підготуватися до умов припинення централізованого водопостачання

зробіть запас фасованої питної води в герметичній тарі з великим терміном зберігання із розрахунку 3 літри на добу на одну особу; використовуйте для пиття фасовану або прокип’ячену воду. Кип’ятіння є найефективнішим методом знезараження води – для пиття та приготування їжі воду потрібно кип’ятити не менше 10 хвилин від моменту закипання; використовуйте питну воду з перевірених джерел нецентралізованого водопостачання (артсвердловин, криниць тощо), а також тих, які  рекомендовані органами місцевої влади; для харчування дітей віком до 3-х років використовуйте фасовану питну воду або воду з джерела,  вміст нітратів  у якій не перевищує гігієнічні нормативи – 50 мг на дм3, що підтверджено лабораторними дослідженнями; зберігайте воду у прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів  (рекомендована температура від 50 до 200), у закритих ємностях (бажано скляних, емальованих або полімерних, що призначені для зберігання харчових продуктів). Щоб не сплутати ємності, нанесіть позначки щодо призначення води (вода для пиття, вода для господарських потреб тощо); наберіть в об’ємну тару воду для господарських потреб (10-12 літрів на добу на одну особу); по можливості зробіть запаси вологих серветок, сухого шампуню, одноразового посуду; застосовуйте термообробку продуктів (варіння, смаження, запікання тощо)під час приготування їжі.  

16:09 15.12.2022

На Черкащині розпочали діяти чотири види стабілізаційних графіків відключень.

На Черкащині розпочали діяти чотири види стабілізаційних графіків відключень.

Зелений – це графіки погодинних відключень (ГПВ), де діють три черги відключення: на 2 год. вимикається світло та на 4 год. вмикається. Тут маємо обмежити потужність протягом доби на 25% від загальної потреби. Жовтий – це також графіки погодинних відключень (ГПВ). Тут діють дві черги відключення: на 3 год. вимикається світло та на 3 год. вмикається. Червоний – графіки погодинних відключень (ГПВ), де діють три черги. Тут на чотири год. вимикається світло та на дві год. вмикається. Спеціальні графіки аварійних відключень (Спец.ГАВ) – діятимуть у екстрених випадках та застосовуватимуться за командою диспетчера НЕК «Укренерго» без попередження на період проведення заходів щодо стабілізації роботи об'єднаної енергетичної системи України до особливого розпорядження НЕК «Укренерго». У разі його застосування маємо обмежити потужність області на 75% одночасно. Тобто відключити від електроживлення усі три черги зеленого виду графіків

17:08 01.12.2022

Допоможіть повернути дитину додому!

Допоможіть повернути дитину додому!

Через війну на долі багатьох дітей випадають тяжкі випробовування. Вони гинуть або зазнають непоправних фізичних та психологічних травм, зникають безвісти або їх примусово депортують. Ми, дорослі, відповідальні за те, щоб кожна дитина за всіх обставин була серед тих, хто першою одержує захист і допомогу. І чиї права будуть максимально дотримані у тій ситуації, у якій ми усі опинилися. Якщо ви: ✋ знаєте дитину, яка загубилася ✋ дізналися про злочин, який був скоєний проти дитини ✋ знайшли дитину без супроводу дорослих ✋ знаєте про факт депортації дитини ✋ були повідомлені про примусову зміну громадянства та документів дитини ✋ знаєте про інші порушення прав дитини під час війни, можете повідомити про це на спеціальній платформі “Діти війни”, яка була створена Міністерством реінтеграції разом з Національним інформаційним бюро за дорученням Офісу Президента України. Своє звернення ви можете залишити за посиланням ✍🏻 https://childrenofwar.gov.ua/send-request/ Якщо ви знаєте дитину, яка потребує захисту та допомоги - скористайтеся порталом! Збережіть дитині життя!

15:49 22.11.2022

Безпека дітей – це головне! – наголошують рятувальники Черкащини

Безпека дітей – це головне! – наголошують рятувальники Черкащини

Основною метою для рятувальників є усвідомлення дітьми того, що у багатьох випадках саме від їхніх знань, навичок та умінь залежить безпека життя і здоров’я. Тому 10 листопада співробітники Черкаського районного управління ДСНС завітали на «Урок безпеки» до навчального закладу Городищенської територіальної громади.

12:32 11.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь