A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

Повідомляємо про додаткові графіки погодинних відключень енергії по м.Городище,який діятиме з 11 листопада 2022 року 00:00 год.

12:34 10.11.2022

ПЕРЕРЕЄСТРАЦІЯ!!! ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ НА КВАРТИРНОМУ ОБЛІКУ

ПЕРЕРЕЄСТРАЦІЯ!!! ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ НА КВАРТИРНОМУ ОБЛІКУ

Відповідно до пункту 25 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень» в період із 1 жовтня по 31 грудня 2022 року  виконавчий комітет Городищенської  міської ради проводить перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Городищенської міської ради.

16:47 08.11.2022

УВАГА!!! Важлива інформація!!!

УВАГА!!! Важлива інформація!!!

До Городищенської міської ради звернулися із проханням поширити наступну інформацію. На базі клінік Recovery https://recovery.clinic/uk надають послуги з психологічної реабілітації при поведінкових та психічних розладах. Для захисників України (учасників бойових дій) і членів сімей (учасників бойових дій) реабілітація та відновлення БЕЗКОШТОВНО.

11:38 07.11.2022

Переможці! 🏆🥇

Переможці! 🏆🥇

30 жовтня відбувся VI Міжнародний багатожанровий двотуровий фестиваль-конкурс «Заради миру і добра». За підтримки Міністерства та інформаційної політики України, Міністерства освіти і науки України та міжнародного фестивального руху «Біла Акація».

11:00 07.11.2022

‼️Електрика може зникнути без попередження. На Черкащині графік погодинних відключень тимчасово припинено. Введено обмеження електропостачання

‼️Електрика може зникнути без попередження. На Черкащині графік погодинних відключень тимчасово припинено. Введено обмеження електропостачання

Сьогодні, 5 листопада, зранку країна споживає електроенергії більше, ніж у робочі дні - четвер та п’ятницю. Через це, на жаль, графіків погодинних відключень для підтримки стабільної роботи енергосистеми недостатньо. Диспетчерський центр НЕК «Укренерго» вимушений надати операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання всіх категорій споживачів у м.Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській областях. Дію графіків погодинних відключень в цих областях тимчасово припинено.

11:54 06.11.2022

ШАНОВНІ ВЛАСНИКИ ДОМАШНІХ ТВАРИН!

ШАНОВНІ ВЛАСНИКИ ДОМАШНІХ ТВАРИН!

Виконавчий комітет Городищенської міської ради звертається із проханням утримувати собак вдома, а не дозволяти їм розгулювати містом, наражаючи на небезпеку жителів та гостей Городища.

11:58 04.11.2022

Новий професійний старт: як отримати ваучер на навчання?

Новий професійний старт: як отримати ваучер на навчання?

     Ваучер – це документ, що дає право за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття пройти перепідготовку, підвищити кваліфікацію за професіями та спеціальностями, а також підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні у закладах освіти чи у роботодавця.

16:22 20.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь