A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ТАНЦЮВАЛЬНО-СПОРТИВНУ ЗАЛУ

УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ТАНЦЮВАЛЬНО-СПОРТИВНУ ЗАЛУ

Сьогодні у Городищенському центрі культури і дозвілля  урочисто відкрили танцювально-спортивну залу. У заході взяли участь секретар міської ради Сергій Випна, перший заступник міського голови Олександр Біба, депутати міської ради Олександр Назаров та Олександр Клімов.

16:05 25.01.2022

ЧЕРГОВИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ПЕТРА ГУЛАКА-АРТЕМОВСЬКОГО ВІДЗНАЧИЛИ… ГУМОРИСТИЧНО

ЧЕРГОВИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ПЕТРА ГУЛАКА-АРТЕМОВСЬКОГО ВІДЗНАЧИЛИ… ГУМОРИСТИЧНО

25 січня  читальній залі Городищенської публічної бібліотеки ім. В. Симиренка відбулося  свято гумору й сатири на честь Петра Гулака-Артемовського. У заході взяли участь Городищенський міський голова Володимир Мирошник, завідувач сектора культури Городищенської міської ради Наталія Салій, літературознавець, критик, член національних спілок письменників, журналістів, краєзнавців України, професор, голова Черкаської обласної організації письменників Володимир Поліщук, поет, прозаїк, гуморист, член Черкаської обласної організації письменників України, переможець Всеукраїнського літературного конкурсу імені Петра Гулака-Артемовського Іван Дубінін, український поет, прозаїк, гуморист, член Національної спілки письменників України Володимир Ткаченко.

14:38 25.01.2022

Оформити закордонний паспорт – це просто!

Оформити закордонний паспорт – це просто!

Уже кілька років українці користуються безвізовим режимом із країнами ЄС. Для поїздок українцям треба мати лише один документ – паспорт для виїзду за кордон нового зразка – біометричний. Він має вбудований в обкладинку електронний чіп та відповідну позначку на обкладинці. На електронному носії продубльована інформація про власника паспорта, а також його зацифрований вираз обличчя, підпис та відбитки пальців рук. Все це для того, щоб спростити процес ідентифікації громадянина України на кордоні.

14:21 25.01.2022

НА КООРДИНАЦІЙНІЙ НАРАДІ ЗАСЛУХАЛИ ПИТАННЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

НА КООРДИНАЦІЙНІЙ НАРАДІ ЗАСЛУХАЛИ ПИТАННЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

24 січня міський голова Володимир Мирошник провів координаційну нараду з керівниками відділів, управлінь, структурних підрозділів та комунальних закладів Городищенської міської ради. Про епідемічну ситуацію, спричинену коронавірусною інфекцією COVID-19, станом на 23 січня та організацію, хід проведення вакцинації в населених пунктах громади поінформував директор КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ігор Ладнов. Про організацію виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» у виконавчому комітеті Городищенської міської ради доповіла керуюча справами виконкому Оксана Сенецька. Начальник відділу ЦНАП Аліна Самойленко розповіла, як виконують вимоги Закону України «Про адміністративні послуги». Про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців ЗДО у 2022 році поінформувала начальник відділу освіти Наталія Жовталюк. З усіх питань, які розглянули під час засідання, було дано відповідні доручення.

11:39 24.01.2022

ВШАНУВАЛИ ПОЛЕГЛИХ ГЕРОЇВ, ЯКІ ЗАХИЩАЛИ СОБОРНІСТЬ УКРАЇНИ

ВШАНУВАЛИ ПОЛЕГЛИХ ГЕРОЇВ, ЯКІ ЗАХИЩАЛИ СОБОРНІСТЬ УКРАЇНИ

22 січня 1919 року увійшло до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. У важкій витривалій боротьбі за національне визволення, утвердження власної державності наш народ не раз переживав як гіркі, так і радісні події. Одна з таких сторінок минулого – боротьба за соборність власних земель. Із цієї нагоди сьогодні відбувся мітинг біля пам’ятного знаку Небесній Сотні, в якому взяли участь керівництво громади, працівники комунальних закладів та небайдужі городищани. Перед учасниками зібрання виступив міський голова Володимира Мирошника. Згадали поіменно героїв, які загинули, захищаючи суверенітет України у ХХІ столітті, та вшанували хвилиною мовчання: Валентина Пенькова з Городища, Олександра Бердника із Хлистунівки, Тараса Понурка з Дирдина, Сергія Гаркушу та Едуарда Федорова з Валяви, Олександра Мажаренка та Сергія Заболотнього з Петропавлівки. Насамкінець учасники мітингу поклали квіти до пам’ятного знаку Небесній Сотні та до Хреста загиблим воїнам АТО. Потім керівництво громади відвідало могилу Валентина Пенькова. По сільських населених пунктах теж відбулися пам’ятні заходи, старости відвідали місця останнього спочинку земляків, які загинули на Сході.

18:43 21.01.2022

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ ЧЕРГОВОЇ 16-ї СЕСІЇ ГОРОДИЩЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ ЧЕРГОВОЇ 16-ї СЕСІЇ ГОРОДИЩЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

  31 січня   2022 року о 10-00 год. в адмінприміщенні Городищенської міської ради за адресою: м.Городище, пл.Миру, 8 (зал засідань) відбудеться 16-та чергова сесія Городищенської міської ради.

15:49 21.01.2022

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ З ЕПІДСИТУАЦІЇ ТА ВАКЦИНАЦІЇ ВІД COVID-19

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ З ЕПІДСИТУАЦІЇ ТА ВАКЦИНАЦІЇ ВІД COVID-19

За даними КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської міської ради, 19 січня обстежено швидкими тестами 12 пацієнтів із підозрою на COVID-19 (1 позитивний), методом ПЛР – 53 особи (19 отримали позитивний результат).

18:03 19.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь