A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні в Городищенській громаді відбулася приємна подія проєкт: «Кабінет соціально-побутового орієнтування «Зможу все!» завершився урочистим відкриттям!

Сьогодні в Городищенській громаді відбулася приємна подія: проєкт «Кабінет соціально-побутового орієнтування «Зможу все!» завершився урочистим відкриттям! Його успішна реалізація стала можливою завдяки перемозі у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!», що реалізовується Благодійним фондом «МХП – Громаді» за фінансової підтримки агрохолдингу МХП, сприянню і співфінансуванню Городищенської міської ради, допомозі партнерів, друзів, меценатів та злагодженій роботі колективу інклюзивно-ресурсного центру.

16:18 26.09.2023

На Черкащині триває операція «Урожай-2023»

         Головне управління ДПС у Черкаській області  нагадує, що у регіоні  триває операція «Урожай», основною метою якої є контроль за повнотою сплати податків сільгосптоваровиробниками, а також громадянами, які  самостійно обробляють власні земельні  ділянки та реалізують сільгосппродукцію.

10:48 25.09.2023

Сервіс "Єдиний портал вакансій"

Пропозиції роботи доступні на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua, який акумулює вакансії Державної служби зайнятості та 6-ти провідних сайтів з пошуку роботи і на якому щодня розміщується близько 230 тис. вакансій.    Також у Telegram: https://t.me/cherkasyWork зібрані актуальні вакансії від роботодавців регіону.

10:48 25.09.2023

Городищенське управління Черкаськоі філіі Черкаського обласного центру зайнятості запрошує на ярмарок вакансій

Городищенське управління Черкаськоі філіі Черкаського обласного центру зайнятості запрошує на ярмарок вакансій 25 вересня 2023р. початок об 11 00 годині, за участю представників МХП Миронівський мʼясо переробний завод «Легко».

10:52 22.09.2023

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПЕРЕДАЧУ В ОРЕНДУ НЕРУХОМОГО МАЙНА.

Відділ комунальної власності, житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення  виконавчого комітету Городищенської міської ради інформує про проведення електронного аукціону з права оренди нерухомого майна за адресою: вул. Гагаріна, 6, с. Валява, Черкаський район, Черкаська область, а саме: нежитлова будівля котельні, А-3, гаража, Б, площею 518 м. кв.

15:54 21.09.2023

НА ЧЕРКАЩИНІ БРАКУЄ ПРАЦІВНИКІВ РОБІТНИЧИХ ПРОФЕСІЙ

Серед затребуваних фахівців на регіональному ринку праці:  20,7 % - найпростіші професії;  16,1% - робітники з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування машин;  16,1 % - працівники сфери торгівлі та послуг;  12,8 % - кваліфіковані робітники з інструментом;  9,9 % - фахівці;  8 % - професіонали;  6 % - законодавці, вищі державні службовці, керівники, менеджери;  5,4 % - кваліфіковані робітники сільського та лісового господарства, рибальства;  5 % - технічні службовці.    Щодо затребуваності кадрів у воєнний стан, то можемо говорити, що найбільше роботодавці нині потребують працівників сфери торгівлі та послуг, сільського господарства та технічних службовців.  Бракує швачок, продавців, токарів, вчителів, лікарів та водіїв.    Для пошуку роботи пропонуємо скористатися:  Telegram-каналом «Робота на Черкащині» (https://t.me/cherkasyWork) та  Єдиними порталом вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/).    Гарячі лінії Черкаського обласного центру зайнятості:  (044) 244-94-33, (093) 161-78-61    Онлайн консультації у Телеграм-каналі:https://t.me/Pidtrimka_klientiv 

15:32 21.09.2023

З початку року на Черкащині понад 200 осіб отримали ваучер на навчання за професіями: кухар, електрогазозварник та електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування,продавці продовольчих та непродовольчих товарів, кондитер, кравець, швачк

Ваучер – це документ, який видається одноразово та дає право безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей. Вартість ваучера – не може перевищувати 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Наразі максимальна вартість ваучера станом на 28.08.2023 року становить 26 840 грн. Оплачує ваучер Фонд загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або особа можуть оплатити різницю з власних коштів.

15:21 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь