A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Повідомлення про намір отримання дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Дата: 08.03.2024 10:35
Кількість переглядів: 122

Товариство з обмеженою відповідальністю «ВІНКОМ-ГРУП» (ТОВ «ВІНКОМ-ГРУП»), ЄДРПОУ: 35743187. Юридична адреса: Черкаська обл., Черкаський р-н, м. Городище, вул. Індустріальна, 18А; телефон +380(97)514-20-73, ontimist1992@gmail.com. КВЕД 11.05 виробництво пива  (основний).

Мета: отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин для існуючого майданчика. Виробнича діяльність об’єкта не підпадає під дію Закону України «Про оцінку впливу на довкілля». Виробництво пива до 0,1 т/добу.

Основними джерелами виділення забруднюючих речовин на майданчику є: варочний, дробильний, виробничий та розливні цехи (загрузка сировини, дробарка), котел, охолоджування - кондиціонери. 

В результаті виробничої діяльності в атмосферне повітря виділяються забруднюючі речовини (т/рік): речовини у вигляді суспендованих твердих частинок-0,5; азоту діоксид-0,5; азоту(1) оксид (N2O)- 0,01; вуглецю оксид-0,5; неметанові легкі органічні сполуки -0,5; метан-0,1; вуглецю діоксид-200,0; фреон – 0,01; перекись водню – 0,5; оцтова кислота – 0,1.

Даний майданчик відноситься до третьої групи об’єктів за складом документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів.

 Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання: відповідно Наказу Міністерства ОНПС України № 108 від 09.03.2006 року, заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва для об’єктів 3 групи не розробляються.

Перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання: заходи щодо запобігання перевищення встановлених нормативів ГДВ у процесі виробництва; заходи щодо остаточного припинення діяльності, пов’язаної з викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря, та приведення місця діяльності у задовільний стан; заходи щодо охорони атмосферного повітря при несприятливих метеорологічних умовах передбачені і будуть враховані в документах, у яких обґрунтовуються обсяги викидів  та в дозволі на викиди.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству. Викиди не перевищують затвердженні граничнодопустимі нормативи, а викиди забруднюючих речовин, які не підлягають регулюванню та за якими не здійснюється державний облік, не перевищують гігієнічні нормативи.

Збір зауважень громадських організацій та окремих громадян по даному питанню проводиться протягом 30-ти днів з дня публікації до Черкаської обласної військової адміністрації за адресою: 18001, Черкаська обл., м. Черкаси, бульв. Шевченка, 185, тел. (0472) 37-22-49, 37-29-15, 33-73-13, srzg@ck.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь