A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Інформація про розіграш кубка Городищенської ОТГ з фут залу серед юнаків 2011-2012 р.н. та 2013-2014 р.н. до Дня визволення Городищини від нацистських загарбників

Дата: 16.02.2024 09:55
Кількість переглядів: 4944

14 лютого за ініціативи фізкультурно-оздоровчого спортивного клубу «Колос» Городищенської міської ради спільно з відділом освіти було проведено традиційні змагання з футзалу з нагоди Дня визволення Городищини від нацистських окупантів серед юнацьких команд 2011-2012  та 2013-2014 р.н. В змаганнях взяли участь вісім команд Городищенської та сусідніх Вільшанської та Мліївської територіальних громад.

Ігри пройшли у запеклій спортивній боротьбі, юні футболісти отримали масу позитивних емоцій. У віковій групі 2011-2012  р.н. перехідний кубок вибороли юнаки команди опорного закладу освіти – Городищенського закладу загальної середньої  освіти  І-ІІІ ступенів №3 (викладач фізвиховання – Оксана Гулькова), на 2 місці – команда Городищенського закладу загальної середньої  освіти  І-ІІІ ступенів №2 (викладач фізвиховання – Святослав Балаж), на 3 місці – команда Вільшанської ТГ (тренер – Іван Насідка), які нагороджені грамотами відділу освіти та ФОСК «Колос». Крім цього, були визначені та нагороджені грамотами та пам’ятними призами кращі гравці в командах, якими стали: Мірошниченко Артем (ОЗО Городищенський ЗЗСО №3), Ротко Іван (Городищенський ЗЗСО №2), Нечипоренко Юрій (Вільшанська ТГ) та Береговий Максим (Мліївська ТГ).

У віковій групі 2013-2014 р.н.– знову ж таки кращими стали юнаки команди ОЗО – Городищенського ЗЗСО  І-ІІІ ступенів №3. Друге місце виборола команда юнаків Городищенського ЗЗСО  І-ІІІ ступенів №2. Третіми в змаганнях стали представники Вільшанської ТГ. Команди-призери отримали грамоти, а кращі гравці кожної з команд отримали грамоти і пам’ятні призи. Ними стали – Козубенко Владислав (ОЗО Городищенський ЗЗСО №3), Шаріпов Святослав (Городищенський ЗЗСО №2), Кравець Самір (Вільшанська ТГ) та Григорян Самвел (Хлистунівська ЗОШ).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь