Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Городищенська міська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо названого детального плану території через 10 днів з дати оприлюднення цього повідомлення.

Дата: 08.11.2023 08:35
Кількість переглядів: 4091

„ На виконання рішення Городищенської міської ради від 08.06.2023 № 31- 73/8 Про розробку детального плану території по вул. Миру, м. Городище в межах  будинків №№ 9 – 19 для розміщення об’єкта дорожнього сервісу, ФОП Чеберяк Ю.В. (кваліфікаційний сертифікат архітектора Серія АА №002714) був розроблений Детальний план території  з метою зміни цільового призначення земельної ділянки із земель громадської забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Миру, в межах  будинків №№ 9 – 19 в м. Городище Черкаської області на землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення для розміщення обʼєктів дорожнього сервіс (далі – ДПТ). Обставинами, що спонукали Городищенську міську раду до виготовлення даного ДПТ, слугували наступні:

  • Територія проєктування частково забудована, розташована в східній частині міста Городище Черкаського району Черкаської області. На ній розташований житловий будинок та вбиральня. Функціональне призначення території не суперечить генеральному плану місті Городище. Площа території проєктування становить 0.2000 га.
  • об’єктивна потреба у зміні цільового призначення земельної ділянки через неможливість її використання за попереднім призначенням;

Відповідно до ст. 21 Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності”, постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 „Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні”  ДПТ як містобудівна документація підлягає громадському обговоренню. З огляду на це, Городищенська  міська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо названого детального плану території через 10 днів з дати оприлюднення цього повідомлення.

При цьому також повідомляється наступне:

  1. З матеріалами ДПТ можна ознайомитись у адміністративній будівлі міської ради у секторі містобудування та архітектури виконавчого комітету Городищенської міської ради (далі – Сектор).
  2. Відповідальним за організацію розгляду пропозицій громадськості по даному проекту містобудівної документації є  завідувач Сектору Кобиляцька Яна Анатоліївна (yana_kobylyatska@ukr.net).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь