Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

8 червня міський голова Володимир Мирошник провів 31 сесію Городищенської міської ради.

Дата: 09.06.2023 11:20
Кількість переглядів: 268

Перш за все, було визнано повноваження депутата Городищенської міської ради восьмого скликання від ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Наталії Валентинівни Аніщенко й внесено зміни до рішення від 07.12.2020 №2-9/8 «Про утворення постійних комісій міської ради восьмого скликання та затвердження їх складу».

Переглянули та затвердили умови проведення земельних торгів зі зменшенням відсоткової ставки від нормативної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності водного фонду для рибогосподарських потреб в адмінмежах Городищенської міської ради в межах населеного пункту с. Орловець.

Депутати надали дозвіл виконавчому комітету міської ради на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Г. Чорнобиля, 46а, м. Городище. Також було внесено зміни до ряду договорів оренди землі, затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності та проєкти із землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється, дано дозволи на виготовлення проектів із землеустрою щодо встановлення меж, відведення тощо. Загалом на сесії розглянули 57 земельних питань.

Депутати підтримали внесення змін до рішень міської ради від 05.04.2023 № 30-49/8 «Про перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Городищенської територіальної громади» та від 30.11.2022 № 27-6/8 «Про бюджет Городищенської міської територіальної громади на 2023 рік».

Затвердили програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб із їх числа на 2023 – 2025 роки. Проголосували за надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади.

Було внесено зміни до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Городищенське медичне об’єднання» Городищенської міської ради, а також прийняте рішення про встановлення тарифів на платні послуги (медичні огляди), що ним надаються.

Заслухали звіти про виконання фінансового плану за I квартал 2023 року комунальних закладів Городищенської міської ради: «Об’єднаний трудовий архів Городищенської міської ради», ФОСК «Колос», «Голос Городищини» й «Комунальник».

Проголосували за зменшення Статутного капіталу КП «Комунальник».

Депутати внесли зміни до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік та плану-графіка здійснення відстеження результативності регуляторних актів на 2023 рік, до програми фінансування утримання та ремонту автомобільних доріг державного, місцевого значення і комунальної власності Городищенської територіальної громади на 2023 – 2025 роки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь