A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

7 червня відбулося засідання виконавчого комітету Городищенської міської ради, яке провів міський голова Володимир Мирошник.

Дата: 07.06.2023 15:34
Кількість переглядів: 776

Перш за все затвердили рішення, прийняті в робочому порядку. Також схвалили проєкт рішення Городищенської міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 30.11.2022 № 27-6/8 «Про бюджет Городищенської міської територіальної громади на 2023 рік».Фото без опису

Підтримали пропозиції про надання одноразової матеріальної допомоги на поховання – 2 особам, одноразової матеріальної допомоги на поховання та компенсацію матеріальних витрат сім’ям і батькам військовослужбовців, які загинули (померли) під час проходження військової служби (виконання службових обов’язків) – 4 громадянам, одноразової грошової допомоги на лікування – 7 жителям громади. Члени виконкому прийняли рішення про встановлення 15 особам статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Під час засідання затвердили калькуляції вартості транспортного засобу MERCEDES-BENZ A 1824 КП «Комунальник» та підтримали передачу матеріальних цінностей з балансу ФОСК «Колос» Городищенської міської ради.

Було прийнято рішення щодо включення у позачерговий список квартирного обліку та зняття громадян з квартирного обліку при виконавчому комітеті міської ради на отримання житла.

Обговорили питання розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території населених пунктів Городищенської територіальної громади і визначення місць у м. Городищі, де їх розміщення не допускається. Також було дано дозвіл на встановлення ТС та присвоєння адрес житловим будинкам.

Затвердили перелік вулиць і доріг населених пунктів Городищенської територіальної громади, ремонт яких заплановано на 2023 рік.

Прийнято рішення про влаштування стоянки автомобілів по вул. Миру (біля колишньої аптеки № 86) та реконструкцію автостоянки по вул. Проєктна, м. Городище.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь