A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Стріхарський разом з президентом НОК Гутцайтом підтримали турнір по боксу

Дата: 21.04.2023 11:33
Кількість переглядів: 106

В Корсунь-Шевченківському завершились фінальні поєдинки Всеукраїнського турніру з боксу серед юнаків та дівчат, який відбувся за підтримки віцепрезидента Федерації боксу України, народного депутата України Андрія Стріхарського.

У змаганнях взяли участь 180 боксерів із 16 регіонів України. Хлопці та дівчата змагались з 11 по 15 квітня, і в суботу спортсмени провели 17 фінальних поєдинків.

Змагання такого масштабу проводились в Корсунь-Шевченківському вперше і викликали неабиякий інтерес у боксерської спільноти та любителів спорту. Окрім Андрія Стріхарського на змаганнях були присутні президент НОК України Вадим Гутцайт, президент ФБУ Кирило Шевченко, радник президента ФБУ Геннадій Ніколайчук, віцепрезидент Київської міської організації федерації боксу України Ашрак Саргасян.

Організаторами турніру виступили Федерація боксу України; Асоціація дитячого та юнацького спорту України; Черкаська ОВА та Корсунська громада. Партнери: БФ «Злагода життя», компанії LNZ GROUP та компанії «ЕКОНІЯ». 

У фінальних двобоях перемогли найсильніші молоді атлети, які отримали почесні призи та медалі. Нагороджуючи переможців, Андрій Стріхарський зазначив, що в ці складні для держави часи, наш народ демонструє свою силу і міць і на фронті, і в тилу. “Кожен сьогодні перемагає заради країни. Перемагають воїни, волонтери, підприємці, робітники та робітниці — у кожного власна перемога. І, звісно, перемагають наші спортсмени, які сьогодні знаходять сили та можливості тренуватися та виступати на змаганнях, надихати і мотивувати всіх нас”, — зазначив Андрій Стріхарський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь