A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Інформаційна довідка про роботу із зверненнями громадян за І квартал 2023 року

Дата: 14.04.2023 13:26
Кількість переглядів: 120

За I квартал 2023 року до виконавчого комітету Городищенської міської ради надійшло 106 звернень, що на 11 одиниць більше, в порівнянні з аналогічним періодом 2022 року.

Звернення надходили під час особистого прийому громадян керівництвом міської ради – 66, від Черкаського обласного контактного центру – 15, особисто від громадян  – 12, на електронну адресу – 6, від Черкаської обласної військової адміністрації – 5, Черкаської районної військової адміністрації – 2.

Із загальної кількості звернень, які надійшли до виконавчого комітету міської ради, 2 – колективні.

Найбільше звернень отримано з питань:

- комунального господарства та благоустрою – 25 (питання ремонту доріг, облаштування водовідведення, благоустрій територій, проблемні питання водопостачання);

- соціального захисту населення – 25 (надання гуманітарної допомоги, надання матеріальної допомоги на лікування, забезпечення дровами, оформлення соціальних допомог, призначення соціальних виплат);

- земельних відносин – 14 (спірні питання землекористування, надання земельної ділянки, отримання роз’яснень із земельних питань);

- діяльності органів місцевого самоврядування – 13 (надання роз’яснень щодо діяльності виконавчих органів міської ради);

- освіти і науки – 10 (облаштування захисного укриття в школах, оптимізація мережі загальноосвітніх шкіл, зміна схеми маршруту шкільного автобуса).

За звітний квартал розглянуто 35 звернень від найменш соціально захищених категорій громадян (внутрішньо переміщена особа – 14, особа з інвалідністю ІІ гр. – 8, учасник бойових дій – 8, багатодітна родина – 2, особа, що потерпіла від Чорнобильської катастрофи – 1, учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС – 1, особа з інвалідністю внаслідок війни – 1). Заявників турбували питання отримання гуманітарної допомоги, пошуку житла, працевлаштування, надання земельної ділянки, вирішення земельних спорів та ін.

За результатами розгляду звернень, що надійшли у І кварталі 2023 року: 31 – вирішено позитивно, 7 – відмовлено у задоволенні, 49 – дано роз’яснення, 3 – опрацьовані відповідно до статей 5, 7, 8 та 17 Закону України «Про звернення громадян», 15 – перебувають у стадії розгляду та залишені на контролі.

Повторних звернень за звітний період не надходило.

Особистий прийом громадян у виконавчому комітеті міської ради проводиться систематично, згідно затверджених графіків. Проведено 2 виїзні прийоми громадян в с. Валява та смт. Цвіткове, прийнято 11 осіб.

За звітний період відповідальним спеціалістом по організації роботи зі зверненнями громадян надані консультації та необхідна допомога 26 громадянам.

Звернення громадян розглянуті відповідно до чинного законодавства. З усіх питань, порушених у зверненнях, надано відповіді в установленому порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь