Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Підтримка наших захисників - святий обов'язок кожного українця. Це прояв вдячності, уваги, пошани - найменше, що можемо зробити задля тих, хто ризикує життям та здоров'ям заради нашої Перемоги.

Дата: 03.03.2023 18:59
Кількість переглядів: 425

Сьогодні представники Городищенської міської ради завітали до Черкаського обласного клінічного госпіталю ветеранів війни. Провідати воїнів, які знаходяться на реабілітації, вирушили не з пустими руками: відвезли більше тонни картоплі, яку зібрали жителі громади, яблука (принесли працівники міськради із власних господарств), крупи та макарони, придбані ТОВ " Черкаси-Дніпро Агро". Завантажили автомобіль "Газель", щоб пораненим військовослубовцям було ситно і смачно.

Такі поїздки уже стали традиційними: підтримати хлопців, обізватися щирим словом, розрадити, побажати якнайшвидшого одужання, продемонстувати, що їх шанують і пам'ятають, - це дуже важливо для них і для нас.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь