A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

РІК НЕЗЛАМНОСТІ

Дата: 24.02.2023 12:21
Кількість переглядів: 409

Сьогодні виповнюється рік від широкомасштабного вторгнення російської федерації на територію України. 365 днів єднання, 8760 годин напруження, болю та втрат. Але територіальні зазіхання північного сусіда розпочалися не рік тому і не два: із 2014 року йому не дає спокою наша незалежність, бажання жити окремо, власним розумом, розвиватися, а не тупцяти на місці в ролі сировинного придатка росії. Як делікатно не називали події – Антитерористична операція, Операція об’єднаних сил, але суть одна – дев’ятий рік ми захищаємо власну територіальну цілісність. За цей час Збройні сили України отримали надзвичайний бойовий досвід, а народ – об’єднався в тилу, щоб підтримати захисників.

Ранок 24 лютого 2022 року почався з шокуючих новин, але українці із властивою їм мужністю та силою волі зібралися в єдине ціле і продемонстрували всьому світові свою міць та хоробрість, незламність та патріотизм. Ми вистояли, хоч експерти давали нам лічені дні...

Шановні жителі громади, цей рік ми були разом: допомагали захисникам, приймали внутрішньо переміщених осіб, робили все можливе, аби тут, у тилу, бути корисними. За що всім щира вдячність та доземний уклін.

Ми були разом і в горі, коли зустрічали з останньої дороги додому наших загиблих воїнів. Розділяли скорботу й біль рідних, які втратили найдорожчих людей. Ми були єдині, щирі, відкриті й готові на все заради України.

Сьогодні, у цей скорботний день, який назавжди ввійде в національну історію, ми щиро дякуємо нашим захисникам – Збройним силам України, які стримують ворожу навалу й наближають нашу Перемогу. Ми висловлюємо щирі співчуття всім, хто втратив рідних – військових і цивільних. Вони зажди залишаться в нашій пам’яті, у наших серцях.

Тримаймося! Будьмо єдині! За Україну! За нашу Перемогу!

Слава Україні! Героям Слава!

Міський голова Володимир МИРОШНИК

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь