Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Освітні досягнення Городищини

Дата: 21.02.2023 16:33
Кількість переглядів: 466

Галузь освіти Городищини, як і інші, проходить випробування війною, працюючи в умовах повітряних тривог, відключень електроенергії, проблем зі зв’язком та Інтернетом.

Вкотре переконуємось, що наші педагоги, учні цілеспрямовані, творчі і креативні. А коли наполегливо працюєш, сподіваєшся на результат.

Тож, підводячи підсумки участі у обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів, Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка маємо високі результати.

Вітаємо переможців та їх наставників:

Бурлаку Назарія, учня 10 класу Городищенського економічного ліцею за зайняте І місце у обласному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (вчитель Маранська Ірина Андріївна).

ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад:

Бурлаку Назарія, учня 10 класу Городищенського економічного ліцею за зайняте І місце в обласному етапі олімпіади з історії (вчитель Муха Олександр Олександрович).

Шаталова Антона, учня 11 класу Городищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 ім. С.С. Гулака-Артемовського за зайняте ІІ місце в олімпіаді з географії (вчитель Омельченко Наталія Іванівна).

Шаталова Антона, учня 11 класу Городищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 ім. С.С. Гулака-Артемовського за зайняте ІІІ місце в олімпіаді з історії (вчитель Мусієнко Віталій Іванович).

Габуду Віктора, учня 9 класу Городищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 за зайняте ІІІ місце в олімпіаді з англійської мови (вчитель Дацюк Тетяна Андріївна).

ІІ (етапу) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України

Головко Аліну, ученицю 11 класу Городищенського економічного ліцею, за зайняте ІІ місце у секції історичне краєзнавство (науковий керівник Пеляк Володимир Антонович).

Кузьменко Олександру, ученицю 11 класу Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2, за зайняте ІІ місце у секції математика (науковий керівник Зобенько Лариса Вікторівна).

Капаліна Іллю, учня 11 касу Орловецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, за зайняте ІІ місце у секція мистецтвознавства (науковий керівник Лента Ірина Анатоліївна).

Головко Анжелу, ученицю 11 класу Городищенського економічного ліцею, за зайняте ІІІ місце у секції мистецтвознавства (науковий керівник Пеляк Володимир Антонович).

Карпенко Вікторію, ученицю 10 класу Городищенського економічного ліцею, за зайняте ІІІ місце у секції теоретична фізика (науковий керівник Яровий Володимир Михайлович).

Жигало Богдану, ученицю 8 класу Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 імені С.С. Гулака-Артемовського, за зайняте ІІІ місце у секції фольклористика (науковий керівник Салімбаєва Оксана Петрівна).

Ковальову Альону, ученицю 11 класу Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2, за зайняте ІІІ місце у секції педагогіка (науковий керівник Бабич Вікторія Олександрівна).

Воротила Федора, учня 11 класу Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2, за зайняте ІІІ місце у секції статистика (науковий керівник Зобенько Лариса Вікторівна).

Дігтяр Лідію, ученицю 10 класу Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2, за зайняте ІІІ місце у секції фольклористика (науковий керівник Антоненко Світлана Вікторівна).

Капаліна Іллю (ІІ місце), учня 11 касу Орловецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, за зайняте ІІІ місце у секції прикладна математика (науковий керівник Цимбал Тетяна Анатоліївна).

Бажаємо нових успіхів та перемог!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь