Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Шановні жителі громади, які надали житло для безкоштовного розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб!

Дата: 20.10.2022 14:57
Кількість переглядів: 226

 З 01.10.2022 набрали чинності зміни до постанови Кабінету Міністрів України № 333 від 19.03.2022, що передбачають здійснення компенсації тільки  тим власникам у кого проживають громадяни:  

  • які перемістилися з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя, території територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні);
  • житло яких зруйноване або непридатне для проживання внаслідок пошкодження, інформація про яке внесена до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації, або щодо якого подано документальне підтвердження від органів місцевого самоврядування факту пошкодження/знищення нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації.

Перелік громад,  які можуть отримувати компенсацію  постійно уточнюється    Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Станом на 23.09.2022 до переліку входять: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернігівська області, проте список відповідної громади вищезазначених областей  потрібно уточнювати, тому що у переліку є не всі громади.

 З питань уточнень звертатися у центр надання адміністративних послуг або у відділ комунальної власності, житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення виконавчого комітету Городищенської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь