A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Інформаційно-аналітична довідка про роботу зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Городищенської міської ради за 9 місяців 2022 року

Дата: 14.10.2022 16:45
Кількість переглядів: 253

За 9 місяців 2022 року до виконавчого комітету Городищенської міської ради надійшло 280 звернень. Серед них індивідуальні – 268, колективні – 12. Загалом протягом аналізованого періоду, з урахуванням колективних звернень, до виконавчого комітету Городищенської міської ради звернулось 443 громадянина.

Найбільше звернень від громадян отримано на особистих прийомах керівництва міської ради – 138, від інших органів, установ, організацій – 80, безпосередньо від громадян – 30, через органи влади – 19, на електронну адресу – 6, на «гарячу лінію» – 6, поштою – 1.

За характером основних питань, що порушували громадяни у звітному періоді чисельне місце займають питання:

- комунального господарства та благоустрою – 77 звернень;

- соціального захисту населення – 52;

- земельних відносин – 30;

- житлової політики – 19;

- екології та природних ресурсів – 12;

- діяльності підприємств та установ – 12;

Питання, підняті заявниками у своїх зверненнях вирішені позитивно – 82, надано кваліфіковані роз’яснення – 152, відмовлено – 29, направлено за належністю – 2, звернення, що не підлягають розгляду та вирішенню (повторні) – 2, перебувають на стадії розгляду та залишені на контролі – 13.

Першочергово розглядаються звернення, які надходять від найменш соціально захищених категорій населення. За звітний період зареєстровані звернення від внутрішньо переміщених осіб – 17, осіб з інвалідністю ІІ гр. – 4, осіб з інвалідністю І гр. – 2, багатодітних сімей – 2, учасника бойових дій, ветерана війни, дитини війни, одинокої матері.

З метою забезпечення постійного контролю за станом роботи із зверненнями громадян, питання щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права громадян на звернення у І півріччі 2022 року розглядалось на координаційній нараді 04.07.2022 року, за результатами розгляду дано відповідні доручення.

Виконавчим комітетом Городищенської міської ради проводиться постійна робота з метою якісного задоволення потреб і запитів громадян. Забезпечується неухильне виконання Закону України «Про звернення громадян» щодо об’єктивного, всебічного та своєчасного розгляду звернень громадян, конкретного їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь