A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Ви запитуєте - ми відповідаємо

Дата: 26.09.2022 12:59
Кількість переглядів: 548

Як зареєструватися в службі зайнятості

Заяви для реєстрації в службі зайнятості про надання статусу безробітного можна подати до будь-якого (працюючого) центру зайнятості України в зручний для вас спосіб:

особисто, під час відвідування центру зайнятості;

онлайн через урядовий портал "Дія” (https://is.gd/haLpAM) ;

для людей, які знаходяться на тимчасово окупованій території чи у місцях, де ведуться активні бойові дії, створено гугл-форму (https://is.gd/Y7d6Ib) служби зайнятості та чат-бот (https://chatbot.page/oZBkH-);

заява про надання статусу безробітного, про призначення допомоги по безробіттю та про припинення реєстрації безробітного може подаватися засобами мобільного додатку Порталу Дія особою, яка після введення воєнного стану, має та/або мала визначене місце роботи на території адміністративно-територіальних одиниць, визначених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 6 березня 2022 р. № 204 «Про затвердження переліку адміністративно-територіальних одиниць, на території яких надається допомога застрахованим особам в рамках Програми «єПідтримка»».

У такому випадку вимоги щодо подання особою до центру зайнятості документів, перелік яких визначено пунктами 17-19 Порядку (https://is.gd/QEK1lZ), не застосовуються.

Водночас під час першого фактичного відвідування безробітним центру зайнятості (в якому він зареєстрований), строк якого встановлюється протягом 30 календарних днів після припинення чи скасування воєнного стану, безробітний зобов'язаний подати до такого центру зайнятості документи, перелік яких визначено пунктами 17-19 Порядку .

Нагадаємо, що з 5 вересня 2022 року оновлено способи реєстрації громадян на відвідування центрів зайнятості (електронну чергу).

Записатися на прийом до фахівця центру зайнятості можна лише через особистий кабінет, де також відображається вся актуальна інформація щодо пошуку роботи, здійснення нарахувань та виплат тощо.

Реєстрація та вхід до персонального кабінету надалі буде здійснюватися лише через кваліфікований електронний підпис (https://is.gd/pT7xLv).

Зареєструвати кабінет можна тут: https://www.dcz.gov.ua/cabinet.

Кількість записів обмежена: 1 талон = 1 відвідування одного центру зайнятості.

Більше інформації щодо питань реєстрації, можна знайти за посиланням: https://is.gd/Vvvala



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь