Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГОРОДИЩЕНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 23.08.2022 08:42
Кількість переглядів: 914

Від імені Городищенської міської ради, її виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю вас з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України.

Саме ці дати нагадують нам про історичний шлях, який пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення незалежної, могутньої та процвітаючої держави. Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Найбільш шанованим серед таких для українців є Державний прапор України.

Державні символи мають для нас зовсім не символічний і не формальний характер. Під рідним знаменом український народ утвердив віковічну мрію багатьох поколінь про державність, соборність та самостійність. Із ним ішли в бій, за нього віддавали життя.

Сьогодні процес державотворення продовжується. Наш супротив росії у цій повномасштабній війні триває вже 181-й день. Ми знову виборюємо право на свою незалежність та мирне майбутнє. Захист України – це найважливіші наші функції і справа всього українського народу. Ми не маємо іншого вибору, аніж захищати наші права, землю, народ, а головне - націю. Кожен українець нині прагне допомогти тим, хто змушений сьогодні залишати свої домівки та їхати на війну. Ми зараз як ніколи згуртовані та об’єднані єдиною метою – відстояти мир на своїй Батьківщині.

Сьогодні ми схиляємо голови перед кращими синами і доньками, котрі, не шкодуючи життя, захищають країну від агресора.

Вірю, що єдність народу України допоможе відновити спокій та мир на рідній землі і захистити незалежність та свободу держави.

З нагоди свята щиро бажаю вам міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, успіхів та наснаги на довгі і щедрі літа.

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі!

Нехай наш жовто-блакитний стяг височить у вільній Україні!

Слава Україні! Героям слава!

З найкращими побажаннями,

міський голова Володимир МИРОШНИК


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь