A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 28.06.2022 16:27
Кількість переглядів: 394

В поточному році через російсько-українську війну очікується значне скорочення виробництва сільськогосподарської продукції. З метою збільшення такого виробництва в Україні  започаткована загальнодержавна програма «Сади Перемоги».

В кредитній спілці "Кредит-СоюЗ"  під цю програму було розроблено окремий кредитний продукт для всіх бажаючих кредитуватись для ведення особистих сільських господарств.

 

Сума кредиту -  від  300 до 500 000  грн.  терміном до 36 місяців під 15% на залишок    (  сума переплати на відсотки  80 грн. з кожної 1000 грн. за РІК)

 

Особливість продукту - Наявність письмового зобов’язання позичальника частину вирощеної продукції благодійно передати на потреби ЗСУ, територіальної оборони чи для потреб тимчасово переміщених осіб.


Позчальники -   власники особистого селянського господарства (без  створення  юр. особи),  інші фізичні особи, які планують здійснювати сільськогосподарську діяльність.

 

Цільове використання кредиту - 

  • Забезпечення паливно-мастильними матеріалами, посівним/посадковим матеріалом та інвентарем відповідно до потреб домогосподарств(насіння, міндобрива, корми і добавки)
  • Придбання необхідного обладнання та техніки для вирощення с/г продукції (трактор з навісним обладнанням, плуг, культиватор, оприскувач та інші насадки, набір городніх та садових інструментів тощо).
  • Закупівля та встановлення обладнання для переробки і зберігання (автоклавів, холодильних камер, доїльних апаратів, сушарок, тощо)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь