A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ наша держава сьогодні відзначає особливе свято – День Конституції України!

Дата: 28.06.2022 08:10
Кількість переглядів: 459

28 червня – знаковий день для українців, бо саме цього дня, 26 років тому, ми отримали основоположний документ найвищої юридичної сили: у ніч з 27 на 28 червня 1996 року депутати Верховної Ради від імені Українського народу ухвалили головний документ нашої держави – Конституцію України.Фото без опису

В той історичний момент серця українців сповнила гордість за країну і віра в її майбутнє, адже Україна отримала довгоочікуваний Основний Закон, що окреслює основні права і свободи, обов’язки людини, визначає найважливіші суспільні відносини, територіальний устрій держави, порядок організації та функціонування органів державної влади, які покликані забезпечувати стабільність та розвиток демократичного суспільства.

Проте Основний Закон лише визначає шлях, яким треба йти. Решта залежить від нас, від нашої консолідації, злагодженості рішень та дій.

Згадуючи яскраві й водночас трагічні сторінки історії України в становленні державності та боротьбі за Незалежність, варто пам’ятати, що українська конституційна думка нараховує багатовікову історію. Українська Конституція пройшла складний шлях становлення і розвитку, заклавши основи державної незалежності, територіальної цілісності України, рівності всіх громадян.

Сьогодні ми знову захищаємо свою державність, свободу, нежалежність. І з впевненістю можемо сказати, що немає кайданів, які зможуть скувати наш вільний дух. Немає окупанта, якому ми дозволимо панувати на нашій землі. Ми вільний народ, ми господарі на нашій землі.

У цей знаменний день ми дякуємо нашим захисникам… Дякуємо кожному, хто сьогодні в строю боронить нашу землю від російського окупанта. Спасибі кожному українцю за незламність…

Нині у кожного свій фронт в різних сферах та галузях і ефективність кожного з них це запорука надійного тилу наших воїнів, які на передовій, мають відчувати, що тил – надійний і міцний.

Тож, шановні українці, зичимо вам такого бажаного миру, подальшої плідної праці на благо українського суспільства! Натхнення будувати і захищати Україну як суверенну і незалежну, демократичну, соціальну, правову державу!

За нами правда. З нами Бог. З нами міжнародна спільнота, прогресивні країни Європи й світу! І Перемога буде за нами!

Все буде Україна!

Слава Героям!

З повагою міський голова Володимир МИРОШНИК

виконавчий комітет та депутаський корпус Городищенської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь