A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

КООРДИНАЦІЙНА НАРАДА: НАДАННЯ ДОПОМОГИ ВПО, ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПІЛЬГОВИКІВ ТА ЗАБОРГОВАНІСТЬ ЗІ СПЛАТИ ПОДАТКІВ

Дата: 06.06.2022 14:43
Кількість переглядів: 567

6 червня міський голова Володимир Мирошник провів координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів, комунальних закладів, організацій та підприємств Городищенської міської ради.

Про забезпечення гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб та сімей, що перебувають у складних сімейних обставинах, поінформувала директор КЗ «Городищенський ЦНСП» Людмила Буджерак. Із 24 лютого по 3 червня до закладу надійшло 1837 звернень від ВПО. Надавали допомогу продуктами харчування, засобами гігієни, іграшками, одягом, побутовою хімією, дитячим харчуванням, підгузками. Центр отримав підтримку від ПСП «АФ «Шульц», ГО «Центр забезпечення військових в зоні АТО», Черкаського обласного центру соціальних служб, Української Християнської Церкви, Черкаського «Ротарі клубу», ТОВ «НВФ «Урожай», БО «БФ «Урожай – громаді», Міжнародного БФ «Золота антилопа», Черкаської обласної військової адміністрації, жителів Васильківської територіальної громади та працівників Васильківського НВК.

Про роботу комісії з контролю та моніторингу перевезень пільгових категорій пасажирів та обстеження пасажиропотоку на автобусних маршрутах міського сполучення розповів голова комісії, начальник відділу доходів фінансового управління міської ради Віталій Мажаренко. Був складений графік чергувань членів комісії в червні цього року. Головний спеціаліст відділу комунальної власності, житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Мирослава Скалига проводила спостереження за дотриманням графіка перевізниками через систему відеонагляду. Усі рейси було виконано, що було зафіксовано у відповідних актах.

Про стан справ зі сплати податку на доходи (ПДФО) одноосібниками за 2021 рік доповіла начальник фінансового управління міської ради Наталія Насідка.

Про сплату земельного податку фізичними особами в 2021 році та розрахунки за використання земельних ділянок, наданих для ведення особистого селянського господарства, поінформувала інспектор відділу земельних відносин, екології та раціонального природокористування Ольга Бабич. Заборгованість із земельного податку з фізичних осіб за 2021 рік становить 27 761, 56 грн, а з орендної плати з фізичних осіб за цей же період – 132796, 40 грн.

З усіх питань, які розглянули під час засідання, були дано відповідні доручення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь