Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗА СПРИЯННЯ ЧЕРКАСЬКОЇ ОВА ОТРИМАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Дата: 30.05.2022 12:52
Кількість переглядів: 476

Городищенська територіальна громада отримала допомогу від Черкаської обласної військової адміністрації. Керівництво ТГ робило все можливе, аби залучити якомога більше благодійників і отримати підтримку для громадян, яких війна змусила залишити власні домівки й шукати прихистку на території нашого краю. Так, 20 травня було надіслано листа на ім’я голови Черкаської ОВА Ігор Табурець, де було поінформовано про основні потреби внутрішньо переміщених осіб: підгузки, дитяче харчування, засоби гігієни, продукти харчування, ліки, дитячий одяг та взуття. На той час Городищина прийняла 3118 ВПО, із них 1024 особи належать до вразливих груп населення та 937 дітей.

І от надійшла очікувана допомога. За актом прийому-передачі отримали засоби гігієни та продукти харчування: консерви м’ясні – 223 шт., консервовані сосиски – 500 шт., молоко (1л) – 1000 шт., солодощі – 50,4 кг, продуктові набори – 700 шт.

Городищенська міська рада висловлює вдячність керівництву Черкаської ОВА за розуміння та сприяння. Допомогу було розприділено й передано на сільські населені пункти громади, у місті її видачу проводимо у ФОСК «Колос».Шановні громадяни! Слідкуйте за повідомленнями про час та місце видачі допомоги.

Разом ми УКРАЇНА!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь