A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІДБУЛАСЯ КООРДИНАЦІЙНА НАРАДА

Дата: 23.05.2022 11:03
Кількість переглядів: 445

Міський голова Володимир Мирошник провів координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів, комунальних підприємств та організацій Городищенської міської ради.

Про профілактичні заходи щодо недопущення інфекційних хвороб серед населення нашої громади та внутрішньо переміщених осіб доповів директор КНП «Городищенський ЦПМСД» Ігор Ладнов. Зокрема, Ігор Володимирович розповів про організацію проведення вакцинації від коронавірусної хвороби, правця, дифтерії, поліомієліту, туберкульозу та інших захворювань, відповідно до календаря щеплень. Особливо звернули увагу на громадян, які приїхали на Городищину, рятуючись від війни. Вони розуміють важливість профілактики захворювань, тому користуються нагодою запобігти хворобам.

Фото без опису

Начальник відділу ЦНАП виконавчого комітету Городищенської міської ради Аліна Самойленко доповіла про виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 р. №332 «Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо преміщених осіб». Вона повідомила, що в березні та квітні всі без винятку ВПО отримали допомогу на проживання. Але змінилися умови її надання з травня, і тепер не всі громадяни мають можливість скористатися виплатами.

Також розповіла про реєстрацію внутрішньо переміщених осіб. У Городищі, Дирдині й Петропавлівці статус ВПО та допомогу отримали 2668 осіб, у Валяві – 225, Хлистунівці – 212, Цвітковому, Калинівці, Ксаверовому – 157, Орловці – 121.

Про організоване завершення 2021-2022 навчального року поінформувала начальник відділу освіти Наталія Жовталюк. Наталія Петрівна зупинилася нюансах підсумкового оцінювання результатів навчання, проведення національного мультипредметного тесту.

Нині в закладах загальної середньої освіти громади 2142 здобувачі освіти охоплено дистанційним навчанням, 171 із них виїхали на інші території, здобувають освіту дистанційно в закладах освіти громади – 131 учень, 1 особа – у закладі освіти іншої області, 39 – у закладах освіти за межами України.

Посадовець повідомила, що навчальний рік в закладах освіти нашої громади завершиться 10 червня. Документи про освіту (свідоцтва) випускникам 9 класів буде вручено 15-16 червня, а випускникам 11 класів – до 30 червня.

Про стан виконання міського бюджету Городищенської територіальної громади за 4 місяці 2022 року доповіла начальник фінансового управління Наталія Насідка. До загального та спеціального фондів бюджету громади з урахуванням трансфертів при річному прогнозі 196 871,1 тис. грн надійшло 56 902,3 тис. грн, або 28,8 відс., із них: до загального фонду – 55 058,9 тис грн, спеціального фонду – 1 843,3 тис. грн (30,6 відс.).

При плані періоду загального фонду 57 071,1тис. грн надійшло 55 058,9 тис грн (96,5 відс.), до спеціального фонду при плані періоду 5 937 тис. грн. надійшло 1 843,3 тис. грн (31,1 відс.).

Про тарифи на комунальні послуги поінформував директор КП «Комунальник» Олександр Вовк. Тариф на водопостачання станом на травень 2022 року становить 32, 40 грн за 1 м куб., водовідведення – 21,58 за 1 м куб., вивезення рідких побутових відходів – 44,93 грн за 1 м куб., твердих (сміття) – 15,51 за одну проживаючу особу для населення та 89,35 за 1 м куб. для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців. Вартість ритуальних послуг складає 2745 грн.

Вивезення нечистот та сміття є економічно необґрунтованими, бо при розрахунку закладалася ціна пального 23 грн за 1 л. Тому комунальне підприємство звернулося до виконавчого комітету міської ради із проханням затвердити нові тарифи.

З усіх питань, які було винесено на порядок денний координаційної наради, було дано відповідні доручення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь