A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету Городищенської міської ради «Про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському транспорті м. Городище»

Дата: 16.05.2022 16:11
Кількість переглядів: 271

Відповідно до вимог Закону  України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення виконавчого комітету міської ради «Про встановлення тарифів на послуги міського пасажирського транспорту загального користування», розроблений управлінням транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку департаменту міського господарства міської ради.

Проєкт рішення спрямований на досягнення балансу інтересів пасажирів та перевізників, які працюють у сфері пасажирських перевезень громадським транспортом на території міста.

Підставою для розробки даного проєкту рішення  є Закони України «Про автомобільний транспорт в Україні», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про ціни та ціноутворення», Наказ Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», та звернення перевізників щодо підвищення тарифу на перевезення пасажирів у міському транспорті загального користування на території Городищенської  міської територіальної громади.

З текстом проекту рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись:

  • в мережі Інтернет за адресою: https://gormrada.gov.ua/, у рубриці «Регуляторна діяльність» - «Оприлюднення проектів регуляторних актів та аналізу регуляторного впливу»
  •  у відділі комунальної власності житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення виконавчого комітету Городищенської міської ради за адресою:19502,Черкаська обл.., Черкаський р-н, м. Городище пл. Миру, 8.

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому та/або електронному вигляді  по e-mail:  mrada19500@ukr.net впродовж одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта  на офіційній сторінці Городищенської міської ради в мережі Інтернет.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь