A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ОТРИМАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ З НІМЕЦЬКОГО УЛЬЗЕНА

Дата: 08.05.2022 14:04
Кількість переглядів: 633

Сьогодні, 8 травня, отримали без перебільшення важливий вантаж із Німеччини. Завдяки місцевому Благодійному фонду «Єдина родина». Сприяння роботі німецького Червоного Хреста в Городищі» (засновники Олександр Мусієнко, Вікторія Лавренко («Агротрейд») та німецьке Товариство Червоного Хреста) Городищенській територіальній громаді передали 14 тонн гуманітарної допомоги від жителів м. Ульзен. Оплатили доставку спільно благодійний фонд та німецька сторона. Підготовча робота тривала кілька тижнів, адже через проблеми з пальним приїзд затримувався. Координував роботу, допомагав із документами Олександр Щепак.

Ми отримали медичні засоби, сучасне ліжко для важкохворих, інвалідні візки, милиці, ноші, підгузки і прокладки для післяопераційних дорослих, для внутрішньо переміщених осіб – ліжка з ортопедичним матрацами, столи, стільці, постільну білизну, рушники, одяг і взуття для дорослих та дітей, іграшки. Для потреб ЗСУ матраци, лежаки, ноші, спальні мішки, спецосвітлення тощо.

Міська рада облікує гуманітарну допомогу і передасть частину лікарні, стаціонарному відділенню, де перебувають літні люди, внутрішньо переміщеним особам та військовим.

Дякуємо нашим постійним партнерам за підтримку. Раніше городищенські діти їздили в Європу за обміном, німецькі друзі були постійними гостями на наших святах, Товариство Червоного Хреста надавало допомогу закладам охорони здоров’я та соціальної сфери. І нині, коли Україна протистоїть окупантам, вони підставляють плече, цікавляться потребами й максимально намагаються задовольнити їх.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь