Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПАСАЖИРІВ НА МІСЬКОМУ ТА ПРИМІСЬКИХ АВТОБУСНИХ МАРШРУТАХ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ, ЯКІ НЕ ВИХОДЯТЬ ЗА МЕЖІ ГОРОДИЩЕНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 02.05.2022 15:10
Кількість переглядів: 1040

Виконавчий комітет Городищенської міської ради (далі – Організатор) оголошує конкурс з перевезення пасажирів на міському та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Городищенської територіальної громади (далі - конкурс).

Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081(зі змінами), рішення виконавчого комітету  від 26.04.2022 № 68 «Про конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування».

Перелік об’єктів конкурсу з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на  міському та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі  Городищенської територіальної громади:

№з/п

№ маршруту

 

Найменування кінцевих зупинок

Кількість автотранспортних засобів

Режим руху автобусів

Періодичність виконання перевезень

1

1

Лікарня  - вул. Покровська

1

Звичайний

Щоденно

2

 

105

Городище АС -  Цвіткове

1

Звичайний

Вівторок,четвер

109

Лікарня  -  Хлистунівка – Ксаверове

1

Звичайний

Щоденно

Умови конкурсу з перевезення пасажирів  на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі  Городищенської  міської територіальної громади  (далі – Умови), затверджені рішенням виконкому  № 59 від 31.03.2022 р. (розміщені на сайті Городищенської міської ради https://gormrada.gov.ua/ в розділі "Пасажирські перевезення").

Необхідну інформацію про об'єкти конкурсу можна одержати за телефоном:  097 711 65 72 або електронною поштою - mrada19500@ukr.net.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі – до 17-00 год. 19.05.2022 р. 

Документи на конкурс подаються до міської ради за адресою: 19502, м. Городище, пл. Миру, 8, відділ комунальної власності, житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення (далі – відділ комунальної власності). Режим роботи: з пн. – чт. – з 8-00 до 17-00, пт. – з 8-00 до 16.00. Перерва на обід – з 12-00 до 12-45.

Перелік документів для участі у конкурсі визначений ст. 46 Закону України «Про автомобільний транспорт» та п. 29 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081.

Для участі у конкурсі перевізник-претендент подає окремо щодо кожного об’єкта конкурсу такі документи:

заяву претендента встановленого зразка із зазначенням автобусного маршруту загального користування, на якому має намір працювати претендент;

анкету про участь у конкурсі;

відомості про автобуси, які будуть використовуватися на маршруті, разом з копіями сертифікатів відповідності та екологічності;

відомості про додаткові умови обслуговування маршруту;

копію податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останній квартал.

Документи, подані перевізником-претендентом для участі в конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами. 

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах.

Конверт з позначкою «№ 1 », який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою «№ 2», який містить документи з інформацією про те, на який об'єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників.

Організатор укладає з переможцем конкурсу договір про перевезення пасажирів на 5 років, у разі відсутності в нього автотранспортних засобів, що відповідають Умовам – на 1 рік.

Видача бланків документів для участі в конкурсі здійснюється за адресою: м. Городище, площа Миру, 8, у відділ комунальної власності  міської ради у час, визначений для прийому документів на конкурс, до кінцевого строку прийняття документів. Перевізники-претенденти можуть використовувати бланки документів для участі в конкурсі, що затверджені Порядком проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081.

Місце проведення конкурсу: м. Городище, пл. Миру, 8. Початок конкурсу – об 11-00 год. 07.06.2022 р.

 У разі відсутності керівника перевізника – претендента на конкурсі його інтереси може представляти особа, яка має довіреність, видану перевізником - претендентом.

Плата за участь у конкурсі не стягується.

Для довідок з питань проведення конкурсу звертатися за телефоном: 097 711 65 72 або електронною поштою (звертатися за електронною адресою: mrada19500@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь