A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ДОСТАВИЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВІД БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ

Дата: 29.03.2022 14:53
Кількість переглядів: 498

Городищенська територіальна громада продовжує отримувати гуманітарну допомогу. Цього разу представник CF «LASO» (благодійний фонд) Аркадій Анісімов та громадянка Угорщини Каталін Бернат організували збір цінних для нас речей: електрогенератори, ліки, аптечки домедичної допомоги, дитяче харчування і засоби особистої гігієни, спецодяг на потреби територіальної оборони.

По допомогу представники громади поїхали в Угорщину особисто. Нині багато хто готовий допомогти, але якби самі забрали гуманітарний вантаж. Тож перший заступник міського голови Олександр Біба та водій КП «Комунальник» Олександр Денищич подолали 2000 кілометрів, пройшли десятки блокпостів. Не раз у дорозі заставало оповіщення про повітряну тривогу, але вони усвідомлювали важливість того, що мають зробити. Дві доби без сну, змінюючи один одного за кермом, везли такі важливі для громади речі. Колись це можна буде розповісти докладніше, але сьогодні можна зауважити одне: багато що вирішує совість, громадянська позиція і віра в те, що робиш, в ім’я миру на рідній землі.

Гуманітарну допомогу буде розприділено на потреби ТрО, членів добровольчих формувань територіальної громади та внутрішньо переміщених осіб.

Ми щиро вдячні Аркадію Анісімову, Каталін Бернат, благодійному фонду та угорським волонтерам за допомогу. Ми цінуємо турботу кожного, будь-яку допомогу, яка сприятиме якнайшвидшій перемозі над ворогом чи яка стане у пригоді сім’ям із маленькими дітьми, котрих війна змусила шукати прихисток на Городищині.

Слава Україні!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь