A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

!!!!УВАГА!!!!! !!!! ІНФОРМАЦІЯ ПРО БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «АГРАРНА ГОРОДИЩИНА»

Дата: 09.03.2022 08:38
Кількість переглядів: 333

Шановні Городищани, підприємці, с/г виробники та громадяни Городищенської ТГ!

На даний час кожний українець в серці переживає за долю нашої рідної України. Російська навала внесла негативні корективи в життя кожної української родини, в мирне життя країни.

Нам, як ніколи потрібно об’єднання, та концентрація зусиль направлених на збереження нашої волі, нашої держави, нашого народу.

Сьогодні ВСУ, Територіальна оборона захищає та відбиває атаки російських окупаційних військ, центральними та місцевим органами влади проводиться робота по організації та забезпеченню всіх потреб для нашого війська та мирних жителів міст і сіл України. Наші місцеві підприємці та с/г виробники не стоять осторонь. Проводяться польові роботи по догляду ранніх зернових, виробленню продукції тваринництва, переробні цехи готують продукцію по забезпеченню продуктової безпеки нашої країни, надається матеріальна допомога продуктами харчування та паливно-мастильними матеріалами. Проводиться робота по створенню резервів зерна для забезпечення населення хлібом. Наші волонтери проводять активну роботу по надання волонтерської допомоги по всіх напрямах, та потребах в період воєнного стану.

Все це вселяє в наший український дух оптимізм та віру в перемогу. На даний час велика кількість патріотично налаштованих наших людей мають бажання долучитися та надати допомогу, перерахувати кошти на підтримку наших воїнів, та забезпечення медичних закладів, надання допомоги громадянам які постраждали внаслідок окупаційних дій.

Інформую Вас, що с/г виробниками Городищини у 2015 році був створений благодійний фонд Аграрна Городищина, на якому акумулювалися кошти для забезпечення, підтримки армії, медичних закладів, надання допомоги постраждалих внаслідок воєнних дій та членам їхніх родин. За період з 24 лютого 2022 року було надано благодійної допомоги медичним закладам Городищенської ОТГ на суму 96 173 грн.

Робота продовжується. Пропонуємо приєднатися до збору коштів.

Всі зібрані кошти будуть використані за призначенням та прозвітовано в місцевих засобах масової інформації.

СЛАВА УКРАЇНІ!! ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь