Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

НА СЕСІЇ ГОРОДИЩЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БУЛО ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ ПРО СТВОРЕННЯ ЧОТИРЬОХ РОБОЧИХ ГРУП

Дата: 31.01.2022 17:05
Кількість переглядів: 388

31 січня відбулася чергова шістнадцята сесія Городищенської міської ради восьмого скликання, яку провів міський голова Володимир Мирошник.

Депутати розглянули ряд земельних питань та тих, які стосувалися комунальної власності громади.

Під час засідання було затверджено план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік та план-графік здійснення відстеження результативності регуляторних актів на 2022 рік, а також Методику розрахунку орендної плати за оренду комунального майна Городищенської міської територіальної громади та пропорції її розподілу.

Із метою об’єднання зусиль громадськості, представників місцевих органів державної влади та місцевого самоврядування, а також інших зацікавлених осіб, для виявлення, обговорення, пошуків шляхів вирішення проблем та усунення негативних факторів, що впливають на стан громадської безпеки й соціальної згуртованості на території Городищенської міської територіальної громади, зокрема для розвитку і зміцнення цих напрямків, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, етики, регламенту,  інформаційної політики, законності, запобігання і протидії корупції, правопорядку, на сесії прийняли рішення про створення чотирьох робочих груп. Це, зокрема, із вивчення потреб та придбання спеціальної техніки для КП «Комунальник», із вивчення та узагальнення матеріалів щодо незавершеного будівництва об’єкта «Хірургічне відділення лікарні м. Городище», вивчення подальшого утримання та можливості використання нежитлової будівлі готелю «Україна», із вивчення використання земельних ділянок суб’єктами господарювання. Напрацьовані матеріали робочих груп будуть передані профільним постійним комісіям міської ради.

Також депутати проголосували за внесення змін до структури комунального закладу «Городищенський центр надання соціальних послуг» та відділу освіти  Городищенської міської ради.

Заслухали звіти старост Валявського та Дирдинського старостинського округів за 2021 рік.

Було прийнято звернення депутатів Городищенської міської ради до Президента України, Верховної Ради України,  Кабінету Міністрів України Ради національної безпеки і оборони України щодо збільшення видатків на оборону та зміцнення обороноздатності держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь