A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ ДО СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ ПРОСТО

Дата: 17.01.2022 16:46
Кількість переглядів: 1144

Як ми вже інформували, КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» змінив своє місцезнаходження. Минулого тижня відбулося його офіційне відкриття за адресою: м. Городище, вул. Героїв Чорнобиля, 15.

 

У соціальній мережі «Фейсбук» почали звучати нарікання на те, що до сімейних лікарів неможливо записатися, треба йти особисто до амбулаторії, а це далеко і т.п. Хочемо спростувати цю фейкову інформацію. Уже неодноразово публікували номери телефонів реєстратури, інформували громадськість про оновлену процедуру запису на прийом до сімейних лікарів, але, напевне, населення ще не звикло до змін. Тому вкотре повторимо: нині лікарі загальної практики – сімейної медицини, з якими громадяни уклали декларації, приймають лише за умови попереднього запису, аби звести до мінімуму інфікування пацієнтів. Записатися на прийом на конкретний час можна в реєстратурі за телефонами: (097)70-55-364 (сімейні лікарі), (097)70-55-402 (педіатри).

 

КНП працює з 8.00 до 16.00. Але пам’ятайте, лікарі працюють за графіком, тож цілком можливо ви не потрапите на прийом до фахівця в той день, коли бажаєте, можливо, усе буде розписано.

Просимо поставитися до цього з розумінням. Якщо є важливі запитання, на які потрібно терміново отримати відповіді, телефонуйте сімейним лікарям особисто.

 

Зауважимо, що педіатри продовжують працювати у приміщенні КНП «Городищенське медичне об’єднання» (м. Городище, вул. Гагаріна, 24).

 

Інформація до відома: тепер вакцинацію від COVID-19 теж проводять за новою адресою. Тож якщо маєте бажання зробити щеплення, звертайтеся до медичного закладу на вул. Героїв Чорнобиля, 15.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь