A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ КНП «ГОРОДИЩЕНСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»

Дата: 13.01.2022 16:00
Кількість переглядів: 421

Фото без описуСьогодні урочисто відкрили після капітального ремонту КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенскої міської ради.

Із цієї нагоди до закладу прибули почесні гості: голова  Черкаської районної державної адміністрації Валерія Бандурко, заступник голови Черкаської районної державної адміністрації Богдан Солошенко та Городищенський міський голова Володимир Мирошник. Вони виступили перед учасниками заходу: депутатами міської ради, працівниками закладу охорони здоровя. А потім  керівники району та міста урочисто перерізали символічну стрічку.

До присутніх на заході звернувся і директор Городищенського центру первинної медико-санітарної допомоги Ігор Ладнов.

За традицією відбулася церемонія освячення, яку провів настоятель Стефанівської церкви міста, протоієрей Богдан Жигало.

Після офіційної частини гостей запросили оглянути оновлений заклад. Відповідно до сучасних стандартів та вимог сьогодення облаштовано кабінети для прийому громадян, реєстратуру, встановлено необхідні меблі й обладнання. Повністю замінено систему опалення, електричну систему, реконструйовано систему водопостачання та водовідведення, оновлено стелі, стіни, підлогу, встановлено нові двері та вікна. Загалом на виконання цього пункту програми соціально-економічного розвитку Городищенської громади з місцевого бюджету було виділено 2 мільйони 412 тисяч гривень.

Переведення Центру первинної медико-санітарної допомоги в окреме приміщення – це не просто примха чи забаганка влади, а потреба часу, адже короновірусна хвороба, на жаль, не збирається відступати. Сімейні лікарі приймають пацієнтів з ознаками респіраторної інфекції, і до отримання результатів обстеження ніхто не знає, із чим доводиться мати справу. Тож ми не маємо морального права наражати на небезпеку інших хворих – хірургічного, неврологічного, лор профілю, вагітних, які прийшли на прийом до вузьких спеціалістів. Раніше їм доводилося чекати в одному коридорі, тому небезпека зараження була надвисока.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь