A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ ГОРОДИЩЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 16.12.2021 15:44
Кількість переглядів: 491

Відбулася чотирнадцята чергова сесія Городищенської міської ради восьмого  скликання, яку провів міський голова Володимир Мирошник.

На початку роботи було обрано секретаря міської ради: депутати більшістю голосів підтримали кандидатуру Сергія Випни.

Крім численних земельних питань, було прийнято Програму участі міської ради у проведенні заходів у населених пунктах територіальної громади на 2022 рік та висвітлення діяльності, внесено зміни до Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території Городищенської міської ради на 2021 – 2025 роки, статутних документів комунальних установ та підрозділів.

Затвердили нові штатні розписи закладів освіти та культури, внесли зміни до  структури та загальної чисельності працівників виконавчого комітету Городищенської міської ради.

Кілька питань стосувалися КНП «Гордищенський центр первинної медико-санітарної допомоги»: внесли зміни до фінансового плану на 2021 рік та структури і штатного розпису.

Затвердили Перелік об’єктів нерухомого майна Городищенської територіальної громади та органів управління (установ, підприємств, організацій), за якими закріплені об’єкти, підтримали включення до переліку Першого типу об’єктів, що підлягають передачі в оренду (Громадський будинок  Ксаверівського НВК).

Депутати проголосували за   внесення змін до рішень міської ради: від 23 грудня 2020 року    №3-21/8 «Про закріплення об’єктів комунальної власності Городищенської міської на праві оперативного управління», від 05.03.2021 №5-4/8 «Про затвердження Програми організації громадських робіт, суспільно-корисних робіт для порушників та інших робіт тимчасового характеру в межах Городищенської міської територіальної громади на 2021 рік», 05.03.2021 №5-30/8 «Про затвердження Програми землеустрою щодо відводу земельних ділянок територіальної громади Городищенської міської ради», від 23.12.2020 № 3-36/8.

На сесії було прийнято звернення Городищенської міської ради до Президента України,  Верховної Ради України щодо неприпустимості набрання чинності проекту закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь