A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

НА КООРДИНАЦІЙНІЙ НАРАДІ РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ СТЯГНЕННЯ БОРГІВ ЗА ОРЕНДУ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК

Дата: 01.11.2021 14:37
Кількість переглядів: 330

1 листопада міський голова Володимир Мирошник провів координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів міської ради.

         Про епідемічну ситуацію, спричинену короновірусною інфекцією COVID-19, станом на 31 жовтня та організацію і проведення вакцинації в населених пунктах Городищенської територіальної громади доповіла в.о. головного лікаря КНП «Городищенський ЦПМСД» Галина Задорожна.

Про організацію роботи виконавчого комітету міської ради з виявлення та попередження паління опалого листя та залишків рослинності в м. Городищі й інших населених пунктах громади розповів головний спеціаліст відділу земельних відносин, екології та раціонального природокористування Серій Іваненко.

Щодо використання земельних ділянок в адмінмежах села Калинівка поінформували  староста Калинівського старостату Мирослава Гребіник та начальник відділу земельних відносин, екології та раціонального природокористування міської ради Павло Попович.

Проведення претензійної роботи зі стягнення боргів за оренду земельних ділянок на території Городищенської громади  стало темою виступу начальника юридичного відділу Віктора Ляшенка.

Про виконання доручення міського голови від 17.06.2021р. №33-Д щодо використання земельної ділянки власниками та орендарями приміщень під будівлею по вул. Миру, 52 поінформували начальник відділу земельних відносин, екології та раціонального природокористування міської ради Павло Попович та начальник юридичного відділу Віктор Ляшенко.

З усіх питань, які розглянули під час наради, було дано відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь