A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Відбулася чергова 12 сесія міської ради

Дата: 28.10.2021 15:43
Кількість переглядів: 390

28 жовтня міський голова Володимир Мирошник провів сесію Городищенської міської ради з дотриманням усіх протиепідемічних норм, оскільки перебуваємо в «помаранчевій зоні».

Перед початком роботи було надано слово голові міської організації ветеранів Миколі Панасенку,який презентував свою нову книгу «Голодомори та репресії на Городищині».

На сесії були  внесені зміни до складу виконавчого комітету Городищенської міської ради восьмого скликання, а також рішень від 07.12.2020 №2-9/8 «Про утворення постійних комісій міської ради восьмого скликання та затвердження їх складу», від 23.12.2020 № 3-36/8, від 07.12.2020 №2-22/8 «Про затвердження Положення про старосту», від  23 грудня 2020 року № 3-24/8 «Про затвердження Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Городищенської міської ради та № 3-26/8 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Городищенської міської ради та Переліку адміністративних послуг територіального підрозділу відділу «Центр надання адміністративних послуг» с.Хлистунівка та віддалених робочих місць адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» в смт.Цвіткове, с.Валява, с.Орловець», від  04 червня 2020 року № 40-6/VІІ «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Городищенської міської ради».

Проголосували за ліквідаю закладів культури, засновником яких є Городищенська міська рада. Також внесли зміни до статутів  комунального закладу «Городищенська публічна бібліотека ім.В.Симиренка» та Городищенського центру культури і дозвілля.

Депутати затвердили тарифи на платні послуги стоматологічної допомоги (лікувальна стоматологія), що надаються населенню стоматологічним кабінетом КНП Городищенське МО» Городищенської міської ради.

Заслухали звіт директора КНП «Городищенське МО» Городищенської міської ради Віталія Гейка про фінансово-господарську діяльність установи за 9 місяців 2021 року та заходи із забезпечення погашення заборгованості по заробітній платі. Виступ керівника викликав жваве обговорення, до нього було багато запитань,  тож вирішили прийняти звіт до відома, а також вповноважили міського голову звернутися до аудиторської установи для здійснення аудиторської перевірки фінансово-господарської діяльності КНП «Городищенське МО» за 2020-2021 роки.

На сесії також прийняли рішення про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і

Розглянули питання про прийняття в комунальну власність Городищенської міської територіальної громади земельних ділянок державної власності відповідно до пункту 24 Перехідних положень Земельного кодексу України.

146 питань порядку денного сесії стосувалися земельних відносин: затвердили технічну документацію, проєкти із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, надали дозвіл на розробку проєктів із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність, погодили укладення договорів оренди земельних ділянок тощо.

Депутати прийняли звернення Городищенської міської ради до Президента України,  Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості грубого наступу на фінансову спроможність місцевого самоврядування.

З усіх винесених для розгляду на сесії питань було прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь